[至姣至淫] 吊藍藍後欄,興奮到昂首亂叫,再含住環保口爆,全能女戰士,性愛冠軍人馬!

簽到
名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同條女冷戰,終於忍唔住寂寞,
打開網頁睇睇,一於約日本女優藍藍,
開門見面囡囡姣味十足,
以性感女神扮相示人,盡騷C奶誘惑,
大奶貨真價實,有前有後,皮膚白滑,
肥臀靚羅,肥鮑多水多毛多汁,
簡直係個無可多得嘅淫娃,超值一試,
剝曬佢光豬,按住佢瘋狂勁玩,
邊搓揉對C奶邊用舌尖挑撥佢敏感點,
令我回味無窮,幫我解除身上束縛,
跟住就拖我去浴室,佢侍浴細心,
手勢又夠溫柔,佢個躉渾圓又好肉,
玩素股一流,夾腸後為我表演一曲水中簫,好正!
拿拿臨抹乾身,將藍藍抱上床開波,
囡囡表現相當主動,日本AV一條龍十項全能超級服務,
好似服侍大爺咁招呼我,
條脷瀨勻我全身,含,吹,奶,啜,舔,錫,吸,
突如其來嘅電光毒龍鑽,鑽到我慾火攻心淫聲大叫,
囡囡更加主動搶攻,靈活嘅舌尖,
游走於長槍嘅時候,含住碌野下下深頂喉嚨,
吸啜龜頭冠,吹到碌鳩隨之變得又粗又硬,
feel超震憾!真係少D定力都唔掂!
然後帶套到主菜,先來女上男下,
神仙洞窄窄多水,藍藍騎住我自娛自樂,
咬住咀唇係咁騎,波濤洶湧,
大大力頂呀頂,仲猛話好正好舒服,
男女都好有feel,不斷換花式,
夾住細佬好溫暖,真係超好好拮,
吊後欄,吊到佢興奮得佢昂首亂叫,
甚至忍唔住自摸起嚟,
尖峰時刻俾佢含住環保口爆,爽啊!
wow~~爽呀
正吖
咦?点解我搵个件冇乜毛,唔通替工???
波濤洶湧,

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 03:08