[曼谷] Club 102奇偶 & Pink puru massage觀察

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說小情人即將生日,小弟就過黎曼谷同佢玩,詳情就唔分享啦,因為對大家無意義。反而有日下午有私人時間,諗住club 102一定揀到,所以去咗puru、同pink massage望下,puru得3個,個人覺得麻麻,之後過pink,十幾個揀,都有兩三個後生女樣幾靚,不過身材差啲啲,都無去馬。再行咗去angel massage果邊,都係年紀大啲。

決定返去club102,咁就出現意想不到嘅大收穫了⋯⋯⋯
話說門口無女女,應該有客係度,姐姐開門就見到兩個日本仔揀緊女,我入去啲女就好多笑聲好多野講,傻嘅都知講緊我,後來女女話佢地討論緊我讚緊我之類啦。咁我都開始坐低睇下女,有無眼神交流啦,都成廿條女,好多都笑晒口有反應,果兩個架仔就好鬼驚咁我一坐低即刻揀咗,有一個細細粒Cute嘅唔錯俾架仔食咗。咁我就開始選擇困難啦,有幾個樣同身材都幾好,又好笑容,之後有兩個應該好fd嘅就一路玩路對我笑,我望其中一個另一個就擋住我望,當然我就揀咗一路望緊果個啦。佢啲朋友又笑佢有個靚仔客。
上到房,服務無得頂,可能佢冧我啦,好投入,沖涼已經攬住我係咁錫大車,佢雖然假波,不過係軟熟D級幼腰身材,乳頭都係美乳淺色,好正玩同錫都。一開始按摩好正,佢堅識按,佢都話佢學過都做過正骨場,賺咗,小插曲就佢成日好怕羞咁望我,之後一路按一路傾計,佢就講佢啲背景,突然喊,又話未試過對住客咁,咁我就攬下佢安慰下佢咁啦。佢正常就就到正場,吹功一流,聲畫都咁投入。入肉就都係咁上下,放題咁任你舞,好滿足。90分鐘2800咁上下。
最尾佢又攬住我傾計,拎咗LINE,聽日收工等你食飯,佢就好開心咁⋯⋯
下回繼續😆
靚仔係唔同d
靚仔有著數
或者咁講,就算行成熟、唔係行靚仔路線,衣著打扮乾淨精神,已經可以差好遠。所以無論去club定去沖涼按摩,執番正個樣會有著數。
师兄好福气,妹子的名字还记得吗
靚仔是關鍵~
回復 cctvlive ##1 的帖子

師兄肯定靚仔到爆!

同意師兄講法!

ching, good luck ah !!
肯定係靚仔有着數哦。
Ching must handsome and gentleman
靚仔果然係重點 多謝師兄分享
多謝靚仔師兄報告

樓主好靚仔
靚仔著数多
可惜呢D奇遇冇我份

靚仔有着數!!!!!
祝大家都食到好野!
It's going to be a very interesting story
Thanks for the sharing
very luck of handsome ching

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-16 12:10