[曼谷] 人在泰國在地報告 (二)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人在泰國在地報告 (二)

過去嗰幾日去過

泰國夜總會 -       T - ded
蛇美
Night Club - Insanity
蝴蝶蘭
抓龍根- Spring Massage
四手按摩 -  Analisa Massage
戰神 Jinny

泰國夜總會  -     T - ded

呢排呢間本地夜總會都有師兄去過, 所以都有去試試!
去到大概9點幾,囡囡都未返曬工!
囡囡坐枱 $240匹一個鐘
酒水好平 唔駛擔心
囡囡英文普遍差, Google Translate好有用!
經理識講少少中文, 英文都還可以溝通!

經理話
ST $2500匹
LT  $3500匹 (包2Q)
玩左兩個鐘頭,問咗囡囡如果LT去Insanity 飲酒O唔OK, 佢話鐘意clubbing
但我帶囡囡走嗰陣先11點幾, 囡囡話LT4000匹,朝早9點走,但係我冇所謂!
因為之後問返囡囡原來佢話平時要開工到凌晨三點, 通常個場12點最多爆場!
番左去汁左劑先,囡囡細粒瘦底真B波,龍舟掛鼓冇難度, 仲好窄! NICE
之後落Insanity 玩都好high !
但Insanity嗰度囡囡都水準唔差嘅,
有同行師兄食到免費嘢!

Night Club - Insanity

總共:落咗去三晚
有其中一晚有個自稱唔係working girl嘅過嚟抄牌!
叫我今晚落去BabyFace !
可能都會出埋報告食唔食到嘢都無所謂!

蛇美

星期六晚落機10點幾落去
對我黎講可食用程度 30%
每況越下, 本身都係諗住去打下卡
冇期望就冇失望!
韓國仔日本仔香港中國師兄多到好似喺度遊行咁!
有師兄話有相好喺呢度一晚可以俾人ST五次
蛇尾仲值唔值得玩就自己評估啦!

蝴蝶蘭

每次去曼谷都必去沖涼, 俾人擦下老泥都好,
叫左HANA,  手勢好好,掃股好舒服! 手口並用,好舒服,技術好好!
注意:睇相頭唔使嚟!
呢度講技術, 想沖個靚涼絕對冇問題!

抓龍根- Spring Massage

一直都好想試抓龍根,
見到有師兄話呢間都幾正宗所以去試咗!
感覺酸酸地, 有微許痛!
但係正如師兄報告話齋,
做完之後果一兩日真係冇乜性慾!
但係因為好似話一定要八個鐘頭內出野
所以去試埋四手按摩!

四手按摩 -  Analisa Massage

如果鍾意唔出駛出力,享受手口服務兩Q既師兄!
可以去試試
四手密宗一個半鐘頭(包Glory hole, 想知係咩就上網查,冇付出唔會有收穫!)- 3800匹

果兩個技師話問我想唔想出多一Q, 跟住我問佢唔係得兩Q架咩?
佢話見係你有三Q, 我心諗一個半鐘頭出三Q攞條命咩!?
佢話之前有個鬼佬出到5Q WTF
我好錫身唔會攞命博!
試完就唔會再去!

戰神 Jinny

過去兩年都冇機會試,一直都想試佢功力!
今次終於有機會比我攞到contact約到!

如果想要Jinny contact可以同PM我講 我一定會俾!

落去大堂接佢見到真人、 禦姐feel 皮膚keep得好好!

佢真係一入到房就即刻除咗條短褲即含! 已fact check!
佢會同你玩毒龍、環保吹!
唔同姿勢咁樣含,真係好似睇緊AV咁!
仲要用一個好淫賤嘅眼神望住你,去食你條撚搞到我都覺得好似好好味咁!

佢好識觀察你鍾意啲乜嘢仲會好迅速咁搵到你嘅敏感帶或者舒服帶,超級專業!

佢仲會喺自己個contact list嗰度Mark低你鍾意咩位,
如果之後再搵佢,佢會專攻嗰個位唔使再搵!

同佢傾左好多中間休息嘅時候, 佢話佢會堅持用套,唔俾客打真軍!
有咁安全嘅意識令我都十分感謝!
佢仲叫我下次你曼谷最好第一日搵佢因為佢話會好玩好多, 可以幫我出多幾Q!

戰神果然名不虛傳! 值得一試!
感謝師兄分享,已PM
回覆 讚好 不讚 使用道具

ching, 已pm左問你,謝謝~

C兄好詳細的報告

CHING.想問下Night Club - Insanity
D女女收費如何 係唔係多WORKING GIRL

回復 lmfao ##1 的帖子

戰神好耐之前就已經拎左佢contant ,但一直都無試過,睇嚟真係要試一試

多謝師兄分享!
已pm問你,感謝!

Thanks Ching report!
PMed , thank you!!

回復 lmfao ##1 的帖子

多謝師兄嘅報告分享!已pm師兄

可否pm。T-DED地址。。。感謝

睇來以後真是唔使去蛇美lu…

請問 Night Club - Insanity
消費 如何 ?
感謝!

師兄 求T-DED地址

感謝分享,有時懶得郁,半套係好選擇

Insanity 食到免費囡囡..師兄朋友一定好靚仔lol..謝謝分享

實用資訊 多謝分享 有機會都想會下jinny

AaronLeeA 發表於 2020-1-16 04:20
Good report, 有相仲好!

-

原諒我的自私。

抓龍根其實有無用,期待後續報告

請問師兄tded全名叫咩,我Google map search 揾唔到