灣仔最新豪華水療場玫瑰中心,模特兒索女Linda,長腿、水蛇腰加大波,日式Nuru,回味無窮,有相有真相

簽到
名稱: 玫瑰中心SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A95495-灣仔-水療SPA-玫瑰中心SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

灣仔區最新水療場玫瑰中心,
新女索女Linda,樣貌標緻迷人,除咗夠嫩口,身材火辣辣又大大波,模特兒feel,長腿配條水蛇腰,極具線條美,皮膚又白又滑,令人愛不釋手,要嫩口夠嫩口,要性感有性感,超級美人,
而且好似我朋友以前條女,態度和藹可親,又夠善解人意,服務殷勤仔細,主動幫我除衫沖涼,沖洗到一乾二淨and then 爬上床;
開背有力有手勢,專業技師手法,逐個位逐個位慢慢按,力夠穴準,按得好好,真係好舒服,按完落油推身,擦渾全背後,用指力係我背上施壓,推肩、腰椎、坐骨神經,以至手腳等部分都推得好好,推淋巴通穴位,水足之餘穴位又到,真係夠曬一流水足,好比心機幫我按鬆曬全身,推完疲勞盡消,
RPP,好似觸電咁痕到層層起曬雞皮細佬都扯旗,佢爬上來自動波服務,玩日式Nuru,佢繼續服務我繼續嘆,AV油配合大波磨推撞擊我全身嘅敏感點,BM夾腸技巧超好;
邊感受柔軟嘅質感邊品嘗乳香,摩擦槍頭嘅嗰種快感,感覺好能舒服暢快,
好快打咗個回味無窮嘅冷震!開心到震曬,爽死!事後,Linda 細心為我清潔,好好招呼呀!
Thanks for sharing !
多謝推介
多謝分享
挑逗索女
回復 skky ##1 的帖子

Thanks for sharing !

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 14:28