[賽後報告] 峴港(上集) - 去旅行梗係要冒險

我就真的不敢这样去玩,语言不通,人生地不熟,
回覆 讚好 不讚 使用道具

首先多謝咁多位師兄嘅留言!!

其實事後我自己都覺得有少少太冒險, 自己一條友, 跟住個三唔識七嘅人走去唔知邊度叫雞, 隨時畀人屈, 又驚好似以前大陸咁黃腳雞, 唔知啲人會唔會同公安夾埋屈遊客 ,又誇張啲講, 隨時消失咗都唔會知咩事。 所以下次都係小心為上!!

我先前喺網上睇峴港報告, 講嗰啲 massage  (e.g. Samdi, Eden, Gold 3, Samsung, Moonlight, 7 sea....) comment 都係麻麻/好普通, 又唔係特別平, 所以我先至膽粗粗跟住個電單車佬去碰一碰運氣.

austinpower 發表於 2020-1-18 11:39
去到陌生地方無窿路, 街口 D motobike 佬 (xe om 佬) 就系你的明燈。想叫雞一定有路數,不過女方面就要講雞 ...

冇錯係!  我喺河內嘅時候響街道自己一條友行, 都有好多你所講的 "xe om 佬" 撩我去叫雞, 一樣show 手機相。 不過車我去睇女帶返酒店玩我就未試過,始終響越南帶女仔返上酒店, 佢一定要登記 ID card, 感覺上好似安全啲...

回復 manmannew ##1 的帖子

請唔好介意我呢個老粗要爆粗

睇到你到左間無燈酒店就咪撚上啦,人生路不熟人地熔鬼左你
唔使食件超熟豬排真係執到

凍咖啡走咖啡 發表於 2020-1-19 10:08
回復 manmannew ##1 的帖子

請唔好介意我呢個老粗要爆粗

哈哈!!

其實睇到咁嘅環境, 我相信十個人有九個會走頭, 而我就係唯一 7 L 懵懵食甜筒, 住搏一搏嘅傻佬!!

謝謝c兄分享

多謝師兄 分享

多謝分享

如果一個我都唔夠膽,..之前都係一班朋友坐的去的士佬介紹哥D 但BOMBOM要300 M

回復 austinpower ##2 的帖子

Tkx for sharing

manmannew 發表於 2020-1-18 11:16
經過圖山慘痛一役, 到咗一個休閒嘅旅遊勝地療傷 - 峴港.

峴港唔係咁多必去嘅景點, 大部分時間對 ...

同我二十几年前一樣,賓周游列国,不入虎穴,焉得虎女,不过,今日我已冇復当年勇.

manmannew 發表於 2020-1-18 11:16
經過圖山慘痛一役, 到咗一個休閒嘅旅遊勝地療傷 - 峴港.

峴港唔係咁多必去嘅景點, 大部分時間對 ...

謝謝分享

師兄連套都屌得穿,好勁...不過出黎玩都要小心的

去到越南想食好嘢梗喺要揾地膽啦,Grab司機淨喺想屈錢咋

CHING驗驗身穩陣.....所以我出去玩一定自備DOMDOM......安心D

eato 發表於 2020-1-21 00:31
去到越南想食好嘢梗喺要揾地膽啦,Grab司機淨喺想屈錢咋

我都識唔到地膽, 所以只可以自己亂衝亂撞搵嘢食

Lowcfat 發表於 2020-1-19 22:08
同我二十几年前一樣,賓周游列国,不入虎穴,焉得虎女,不过,今日我已冇復当年勇.

如果講20年之前,  我相信危險程度比現在高得多, 因為資訊無咁發達, 同埋好多地方剛發展, 治安都未必咁好.  今時今日所謂"冒險",  只不過係"相對地"冇咁安全同方便啫.  

如果真正探險, 我就去其他less developed國家, 例如 寮國,  緬甸,  柬埔寨,  孟加拉, 等嘅窮鄉僻壤去搵嘢食.   一定平, 不過搵命搏!! 當然樂趣可能會高啲!

回復 殲滅者映兒 ##34 的帖子

回應#34 + #36樓

其實穿咗個套唔關勁唔勁事, 主要係質量, 摩擦問題, 又可能係mishandling.

套穿咗, 唔係因為射穿佢, 其實應該係裂開咗, 所以如果繼續屌, 裂口越嚟越大,  加上出出入入, 好似"劣豬腸",  最後龜頭嗰段根本上係冇嘢包住, 直接屌子宮.   其實龜頭好sensitive, 一定feel到屌塊膠, 同屌子宮裏面啲肉嘅分別!

其實我每次出嚟玩都自己有帶sagami 0.01,  不過嗰日就好懶, 瞓咗喺張床度費事起身, 條女自己又已經攞咗套出嚟, 所以求求其其就算.

下次都係拎定出嚟穩陣啲!

好有冒險精神,