[至姣至淫] 興隆樓罕有正菜藍藍,含吮奶啜鑽吹,仲有我至興奮嘅屌後花園,環保口爆,一定要試

名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日慕名而來,試咗興隆樓罕有正菜藍藍,
入房見到佢好殷勤招呼,
笑容淫淫,極具姿色,座擁彈手巨乳,
而且皮白肉嫩,真係好鬼正,
迷人嘅惹火身材,令我條鳩都硬到直,
邊揸波邊幫我除衫,爽到佢低吟高叫去沖涼,
侍浴服務熱情周到,風騷入骨,
波推夾腸水簫通通有,細佬興奮到挺立。
沖洗完上床按摩,酸緊位置落重力,
好鬼嘆,手勢超級無敵,
再黎推油,用力上下來回推,
做到力夠穴位準,絕唔馬虎,
一見到我支長槍乍現,藍藍更顯得瘋狂,
先黎毒龍鑽,鑽得好深入,
手口並用來享受一番,
口舌功夫非常了得,高級環保吹,
唔係咁容易抵擋得住嫁,真係好鬼犀利,
爽到我慾火攻心,帶套埋牙,
藍藍腰力不遑多讓,經過三百回合嘅瘋狂激戰,
忍唔住屌後花園,加速衝刺,加上窄窄窄,
真係超好好屌,最後興奮到環保口爆完場,好有AV feel!
多謝分享
謝謝師兄分享
謝謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:14