Dream Spa正宗陀地妹紅牌MiMi,靚樣、瘦底 、長腿、34D大波,好有girlfriend feel,長腿上膊啪啪聲屌爆!

簽到
名稱: Dream Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A44191-尖沙咀-水療SPA-Dream Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

寂寞難耐,忍唔住出去打獵,事先預約咗Dream Spa,如時去到尖沙咀,地段非常便利,旺中帶靜又有私癮度,開門見面到紅牌MiMi,好有親切感,樣子大約有20幾歲;
正宗陀地妹,靚過林心如,正過蔡依琳,34D雪白大波極具誘惑,身型又正,前凸後翹幼腰靚羅,長腿美足曲線銷魂,簡直係性感到爆!
真係令我慾火高燒,細佬即時挺立,傾兩句計,大家同聲同氣,佢有挑逗我碌野,男女都好興奮,我乘勝追擊,互相捽慶,各自除衫齊齊去沖涼,波推擦背,邊洗邊玩⋯⋯⋯
再黎水中吹奏,好有激情吹到硬曬汰,沖洗完上床慢慢玩,
MiMi先按摩,開背有板有眼,高手梗係唔同,夠力水得黎穴位又準,慢慢按摩埋全身重要部位。
按鬆就黎港式推油,推油如是,服務做到足,絕唔馬虎,推背,推腰推大小腿,功架十足,手勢夠曬專業水準,用力推到我全身都鬆曬,柔情掃股,無比暢快!
MiMi用舌頭舔勻我全身敏感點,好有girlfriend feel、慢慢由外到內淫勻我全身,撩到我慾火高燒痕能到硬,超有感覺,細佬都扯旗......
幫我環保吹奏,用淫眼望住我吹到雪雪聲,吹功好勁……有深喉……有眼神……好能舒服,正到無倫,一陣功夫吹到細佬鬼咁硬!
叫停上套,MiMi女上騎到波濤洶湧,34D雪白大波彈上彈下,極具誘惑,囡囡又夠投入肉緊,鮑魚又窄又濕,感覺好鬼正,不斷換花式,真係得心應手!
爽到佢瘋狂大叫,經過一番激情攻守,換男上位置拮入,出盡全力,下下頂到最入!
長腿上膊啪啪聲屌爆,好快細佬口吐精華,事後細心清洗,MiMi服務一流,值得推介。
有得口爆,好正
真係好正
值得推介
非常不錯
thank you for sharing
請問消費幾多?
多謝分享

身材好好咁喎

身材好好咁喎
多謝分享

身材好好咁喎

身材好好咁喎