[賽後報告] Lucky嘅叫床聲愈叫愈響,直情興奮到用雙手捉實我手臂,面紅耳赤,仲有以半邊燒鵝髀嚟衝刺,我得勢不饒人,Lucky大叫頂唔順,鬼殺咁嘈,隊足一條直路

名稱: Lucky
地區: 九龍城
網址: //141-hk.com/zh/B24057-上水-樓上骨-Lucky.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日行經上水,喺餐廳撞到靚女Lucky,衣著誘人,順勢撘台食飯,仲有眼神交流,佢電力十足;細佬反應熱烈,飽暖思淫慾,知道Lucky食完飯至返工,埋咗單跟佢尾返公司食第二餐。Lucky小休復出,即刻約好時間大戰,佢樣貌清秀,天生麗質,性感撩人,有時代感有氣質,望落去有幾分似某女星, 竹筍大波挺拔渾圓彈手,夠曬「胸」惡,加埋飛釘,真係睇到人眼都唔眨,好揉搓又好好啜,Lucky沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。之後上床按摩,開背有功架,先由頸部開始按,由上至下,穴位唔錯,力水足,感覺到佢嘅力度可以滲透到我酸緊位置,所以我覺得都ok,到推油,手掌手掙並用,認真又用力,慢慢深入推進,幫我解決腰酸背痛,囡囡在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏,時慢時快,用盡招式折磨我,爐火純青嘅口技,咁撚享受,二話不說捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,再來到我主動男上,分開囡囡對腳,快慢有序咁抽送,令Lucky嘅叫床聲愈叫愈響,直情興奮到用雙手捉實我手臂,面紅耳赤,仲有以半邊燒鵝髀嚟衝刺,我得勢不饒人,Lucky大叫頂唔順,鬼殺咁嘈,隊足一條直路,Lucky開埋收陰肌強橫底抗下,吱吱水聲,好有壓迫感,狂插多百幾下,爆精完場,射完攬住囡囡休息一陣至來個事後沖涼,一D都唔趕時間,沖完抹身,著衫比家用走人。Lucky嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。
多謝師兄分享
天生麗質
好靚女
好靚女
回復 安德鲁 ##1 的帖子

attractive, thanks
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享