最近同朋友去左金池玩,發覺差左好多。

名稱:金池
場所種類:桑拿
消費:$1500~$1999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近同朋友去左金池玩,發覺管理方面差左好多。

經理:金池有兩個後生D既男經理,成日掛住自己同班女玩,o係度摸手摸腳,去澳門咁多間SN,係得金池先會有呢個情況。問佢地問題,態度又唔好,好似阻住佢地玩咁,眼都唔望人。好在有個戴眼鏡年紀大少少,唔記得左叫咩哥既經理,態度似樣好多。

Game:玩Game求其左好多,以前D經理都會行埋黎睇下D女有無認真玩,而家就完全唔理,行埋一邊。我睇似係有心唔管,可能知D女唔鍾意玩,咁既情況,D女自然亂來。

女質:只有2成可食用。

入房:我條女算OK,但我朋友條女就服務麻麻,想快手攪掂。

總結:間場夠平,唔驚無客,服務態度同女質都差左。而家除左夠平,我都諗唔到點解要再去。
祝來年🐓運亨通!
回覆 讚好 不讚 使用道具

真心講,妓女一般都想你快D出野啦,日日俾咁多人吊,最好吹都吾洗就收工。

多謝師兄分享報告

有次同囡囡倾開偈,佢話好多姐妹都抗拒玩遊戲!

回復 thomasykk2 ##5 的帖子

十八的經理也好拽,態度好差!

唔知去做經理要乜嘢資歷,去客串吓做其他工作人員都幾好,可以成日
對住d女😆 ! 第日做番客人可能服務會好dd。

多謝師兄推薦!

Thx ching report

thomasykk2 發表於 2020-1-22 14:32
唔知去做經理要乜嘢資歷,去客串吓做其他工作人員都幾好,可以成日
對住d女😆 ! 第日做番客人可能服務會好dd。

問定有冇員工價食囡

回復 jasonzeng ##1 的帖子

今時今日澳門嘅場應該揾唔到平+服務好+女質素高, 有其中兩樣已經好好。

>>男經理,成日掛住自己同班女玩,o係度摸手摸腳
如此上班不苦悶 薪水低點也得認
約泡依然公定價

想問下師兄,你去邊個大6場,日本場,泰國場,歐洲場,美加場,玩完,覺得服務比澳門場好?若有,你應該杯葛所有澳門場。。。支持你

I still feel G luck is the key issue no matter what kind of Manager

同意服務和管理都差了許多,戴眼鏡的男主管較有交帶

有點贊同!

阿力達 發表於 2020-1-22 21:22
想問下師兄,你去邊個大6場,日本場,泰國場,歐洲場,美加場,玩完,覺得服務比澳門場好?若有,你應該杯葛所有澳門場。。。支持你

王兄係3嘅2次方帖度36樓咪漏咗口風,話日本深水埗就有囉,平靚正幼幼天堂式服務

回復 jasonzeng ##1 的帖子

够平就是賣点

better luck next time brother! now it is almost new year and most girls back home already

可是人們總是想最便宜的價錢拿最好的東西