[賽後報告] 新年快樂冰激凌 正常返工漫遊有感覺而唔會太過機械化,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚

名稱: 冰激凌
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B24760-深水埗-樓上骨-冰激凌.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇見深水埗冰激凌 啲報告同相片,鳩硬到喺廁所打飛機,襯星期六返半日工,下午同同事食完午飯;無所事事就上咗去探女神冰激凌 ,靚女冰激凌 樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,36D大乳牛,漲扑扑,愛波之人絕對無嘢好講,加上眼大大水汪汪,好精靈充滿電力,電到我暈得一陣陣。大家一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,二話不說男上開插,冰激凌 好砌得,個西又濕又窄,屌到佢呱呱叫,再黎玩觀音坐蓮,鮑魚緊窄好得,換鯉魚穿鬚,再玩通天蠟燭,最後轉個籮友又圓又夠肉,揸住大籮友狂推猛抽,佢夾我插,夠晒合拍,狂推到爆精狂射,非常之爽,冰激凌 咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。
非常標緻
多謝師兄分享
好吸引!
好靚女
好靚女
多謝師兄分享
回復 咖哩牛腩 ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 05:05