Spring Spa 技師文文,好玩又靚女值得一試

名稱: Spring Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43213-尖沙咀-水療SPA-Spring Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去過一次Spring Spa後,我再嘗試過幾間場,都係覺得Spring Spa好玩好多,多駐場靚女,手骨一流又玩得,昨日放假無所事事,諗諗吓又抅起咗淫根,一於再去爽吓先得。咁耐無嚟佢地仲認得我,招呼自然熱情唔使講,先安排我入房沖涼,沖完出囡囡已經到了,佢叫文文,成隻波斯貓咁款,全身發出一種姣意,男人見到實鐘意,我即時舉旗至敬,比佢見到我下體凸起仲笑我添,我剩機挨埋去抽吓水,皮膚好滑,有股體香聞得我好舒服,身型走肥好窈窕,但波波就大一點都唔嘢小,起碼D級以上,男人口甜女人實鐘意,文文比我讚得鬼咁開心,又點會計較我抽佢水。上床先幫我按背,通常後生女預咗唔係實力派,佢按摸手法都係我預計之內,總算係用心去按,按背時我隻手已經認唔住去摸吓佢,文文都無抗拒,態度仲鬼咁姣,相信好多師兄同我一樣會食住上,摸得我不知幾開心。到落油推PatPat時就乖乖瞓喺度,因為佢一招柔情掃股實在係舒服,掃股溝,R袋袋,捽JerJer,強例快感湧上嚟,轉身時我已一柱擎天,文文好識做咁坐我身邊,到口既羊又點會比我隻豺狼放過文文好配會我,任我魚肉都無炸型,唔使十分鐘已經山洪爆發,文文都比我攪頭髮凌亂、衣衫不整,睇佢個樣好似發情咁,好可愛!之後文文慢慢幫我清潔,沖完涼出嚟再卿卿我我一番,抄底電話下次約佢,走時已心痕痕諗定過兩日再嚟同文文纏綿!
WeChat 圖片_20200126165833.jpg WeChat 圖片_20200126165800.jpg WeChat 圖片_20200126165837.jpg
好吸引!
多谢关注

引死隔離
好靚囡
多謝分享
無限支持
多謝師兄分享
各位師兄好
本店新年不休息歡迎各位師兄光臨
24小時營業
今日翻工
雪白皮膚麗麗
95後陀地sugar
大場手法sasa
陀地女友feel cherry
身材高挑琳琳
嬌小玲瓏 Fiona
多谢关注
回復 mxcnvfdna ##1 的帖子

支持支持 , 可惜冇得開大, not good
多谢关注

thx for sharing brother,文文 is good
各位師兄好
本店新年不休息歡迎各位師兄光臨
24小時營業
今日翻工
雪白皮膚麗麗
95後陀地sugar
大場手法sasa
陀地女友feel cherry
身材高挑琳琳
嬌小玲瓏 Fiona

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 04:15