NO.1 SPA 巨乳38F白滑又弹手 nuru夹肠仔 爽到爆

名稱: NO.1 SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A59325-尖沙咀-水療SPA-NO.1 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

90後靚女cola,玲珑曲线 笑容甜美迷人,
最正上身呢對雪白大波呼之欲出,目測大波38F,
曲線完美,浮凸玲瓏,雙腿修長又滑嫩,身材惹火,真係令人想入非非,
態度热情又周到,沖完涼cola服侍我趴上骨床,
俾足心機幫我日式按摩一番,
一落手就知佢係有料到,開背有板有眼,
手勢好好,技術正宗又夠專業,
力度厲害指力強勁,按穴位又準,
慢條斯理按摩埋全身,真係按得好好,
跟手繼續推油,感覺全身都鬆曬,
攪到我一柱擎天,趴唔住為有轉身,cola好識做咁坐我身邊,剛才幾吓已氹到佢貼貼服服,現在小鳥依人,我想點都得,解除阻隔,大波波彈了出來,品嘗美味車里子,隻手肆意摸索,探吓洞穴已濕晒,佢溫柔雙手齊出,一隻Chok緊,另一隻R緊,唔使十分鐘已經山洪爆發,cola都比我攪到發晒姣!
推到我疲勞盡消大聲叫好,好正!真係好鬼舒服!
前列腺保健,十指齊出,好有技巧,
我一路享受一路揸波掃佢鮑魚仔,大家瘋狂勁玩,
玩AV日式Nuru,殷勤又細心,波推夾腸,邊夾邊玩,feel好銷魂,
經過cola一輪急攻猛撞,高潮迭起,順利完成任務!
試過咁多靚女,最值得推介係cola!
WeChat 圖片_20200126170717.jpg WeChat 圖片_20200126170709.jpg WeChat 圖片_20200126170733.jpg WeChat 圖片_20200126170730.jpg
謝謝師兄分享
支持大燈
好正呀!
感謝分享
多謝分享
回復 bbqjohn ##6 的帖子

多謝
回復 tb426 ##3 的帖子

期待師兄光臨
回復 hamsuplow ##4 的帖子

多谢
回復 141user ##2 的帖子