❤️Dream Spa新女Sweet 度春宵❤️high L 到呢,正正正!!!不枉此行

簽到
名稱: Dream Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A44191-尖沙咀-水療SPA-Dream Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

預約好Dream Spa新女Sweet 度春宵,
入房囡囡樣靚爆,曲線玲瓏浮凸,白滑大波翹臀圓潤,
白淨肌膚非常誘惑,男人睇到都會噴血.....
Sweet見到我好鬼開心,笑容如花,
把聲鬼咁甜,迷人嘅芳香令我有衝動,
態度和藹可親,善解人意,忍唔住攬埋佢揸波考牌,
主動為我寬衣解帶,
侍浴擦背波推夾腸水中簫都一一玩到齊,
洗到乾乾淨淨上床,
先享受Sweet按摩,正宗手骨,手勢了得,
好俾心機服務,大場出身,
做到夠力水得黎穴位又準,細心認真幫我按勻全身要緊位,
按鬆再日式推油,絕唔馬虎,服務做到足,
樣樣細心,爽到我疲勞盡消,
激情漫遊,食蛋蛋,奶袋袋,含、吹、瀨、啜,
含住碌野上下激情吹奏,深淺快慢,
瀨鳩頭啜鳩根,非常有節奏感,
足足吹咗10分鐘,吹到碌野硬到成支棍咁,
爽到我忍唔住上套將支棍拮入去,
不斷換體位,玩埋平生所學嘅所有招式,
爽到佢水流不息,話好耐未試過嘅高潮!
終於忍不住將萬千子孫比曬佢!
Sweet物有所值,真係值得再試!

多謝師兄報告

多謝師兄報告
埋單幾💰?全陀地?
多謝分享!

青春美女
假post 條女台灣網紅

青春美女

青春美女

青春美女
年輕波大腰幼靚女

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 19:34