[賽後報告] 除套歌手韋唯表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,最後狗仔式狂推

名稱: 除套歌手韋唯
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B19835-深水埗-一樓一-除套歌手韋唯.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出來玩咁耐,都未試過有囡囡可以令我有沉船感覺,見深水埗區有好多囡,咁啱去開嗰頭,就比我遇到除套歌手韋唯,真係有D沉船感覺,按鐘入閘,除套歌手韋唯望住我嬌媚一笑,真係引人入性,樣貌美艷,身材有腰有波,天然大乳,手感軟熟有彈性,渾圓嘅美籮,我都有曬衝動,囡囡鬼咁心急,拿拿臨幫我寬衣解帶,侍浴細心,前後上下洗得有心機,波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,摩打脷錫暈全身,慢慢由外淫到內,真係一個難得嘅多水姣西,環保含住碌野直吹橫啜,最正係眼神交流落深喉,口技超級一流無敵,搞到我好有感覺,好能舒服。首先揸住我條硬鳩塞入佢美穴,我雙手梗係揸住佢對36D大波波啦,除套歌手韋唯仲猛烈地狂un幾分鐘,合埋眼不斷享受打樁嘅樂趣,憂怨嘅叫床聲,享受一流,到中段男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,除套歌手韋唯表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,最後狗仔式狂推,搓住對大波波,好有AV片feel,插到啪啪啪,囡囡叫床叫到聲都沙埋,真係淫蕩,睇住自己碌野出出入入,瘋狂推到爆精為止,在床休息一會,先做埋事後浴,最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。
多謝師兄分享
thanks for your sharing !
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Thanks for sharing~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝你嘅AV插圖分享
好靚女
好靚女
樣貌美艷
就咁睇, 即係真係無套左?!
硬鳩直入仙洞緊吸中出舒暢精濃濃。
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 08:24