[賽後報告] 💋去舊迎新,開年食溏心鮑魚,一年旺過一年!

簽到
名稱: 溏心鮑魚
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/B21717-觀塘-一樓一-溏心鮑魚.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

送豬迎鼠,祝大家食親都係靚女,插親都係淫西,唔經唔覺都揾過呢條淫娃~溏心鮑魚,都唔知多少次,最記得係屌哂幾個花式都未出到,仲要鳩都軟埋,好在囡囡吹番便,仲口爆埋添,想唔翻食呢隻淫鮑魚都唔得,新蒸頭囡囡都有返,證明好運氣,有食神了,觀塘區溏心鮑魚人紅難約,今次可以walkin,當然要同佢玩番十招八式啦。溏心鮑魚白白淨,瓜子面靚女,成個CCTVB姐仔明星咁,36D大波波又白又彈手,真係有睇頭,仲有條纖腰同美腿,真係㗳晒佢糖呀,入到房就傾吓計互吓摸,溏心鮑魚皮膚好細嫩,滑到好似B B仔咁滑,大波配上粉紅乳暈乳頭,輕輕逗下已經起晒lin旗,侍浴細心,前後波推,夾腸仔夾到我慾火焚身,鮮嫰靚鮑魚磨鳩,水中簫吹到雪雪聲,細佬扯到硬晒鳩,相當舒服,抹乾身上床做大事,溏心鮑魚由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!不斷吸啜我硬鳩,含春奶袋啜鳩,跟住來個龜頭打圈吸啜深喉,頂級環保吹奏功夫,快慢淺深完全由佢話事,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有日本AV片感覺,夠姣夠淫,溏心鮑魚越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,拿拿臨笠安全套入洞,男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,溏心鮑魚表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,之後女上搖得好落力,溏心鮑魚激情投入,起勢自模噴奶,妹妹緊窄收陰,夾到我高潮迭起,最後玩埋推車仔,彈性靚籮配合我嘅強力推送,再用收音飢夾鳩,令我欲死欲仙,高潮一浪接一浪,囡囡西水狂流,我加把勁插到盡,用盡鳩力,推到最高潮至瘋狂掃射,真係好撚過癮呀!溏心鮑魚有樣有服務又好傾,絕對係我柸茶。
1318480um46tum73d5iei4.jpg 121345ooptsclo0jj1fcik.jpg 1203135hgnhsog2yn9992o.jpg 120316ltynwzt0rbi1ba1z.jpg 151444c8uviuiixj5xqcv7.jpg
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 on6dog ##1 的帖子

大波靚女。

性感吸引, 火辣誘人  

多謝樓主分享

好正

多謝分享

多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。

on6dog 發表於 2020-1-29 01:53
送豬迎鼠,祝大家食親都係靚女,插親都係淫西,唔經唔覺都揾過呢條淫娃~溏心鮑魚,都唔知多少次,最記得係 ...

有圖有真相……👍👍👍

凸出的身材, 幼細的纖腰

好吸引身材

多謝樓主分享

多謝樓主分享

deep thank to the issuer

大波母乳性愛狂野又激情。

回復 on6dog ##1 的帖子

看起來還不錯👍

多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享

on6dog 發表於 2020-1-29 01:53
送豬迎鼠,祝大家食親都係靚女,插親都係淫西,唔經唔覺都揾過呢條淫娃~溏心鮑魚,都唔知多少次,最記得係 ...

正,有波有籮!