[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 香港泰妖

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尋日食咗個泰妖,800抵玩
, i8 H# x- r2 N! q- G+ v- W" Q- [呢個妖短髮、細細粒,真人同相比黑(都預左),但都幾可愛,JJ Size正常
" ^& y# Y0 F8 W' w# Y先69、毒龍,然後佢主動話想吊我,其實我都正想叫佢吊我😏
8 A  ?/ d2 D" g5 h  Z佢尺寸唔大唔細,除咗剛插入有少少痛外,之後都好舒服0 X$ p- r& n# |+ e8 ?
換咗幾個體位,佢都一直硬住,其間心思思想拍片就問佢可唔可以影低6 |% E1 Q+ J! J: ?3 J1 i6 \$ q
佢諗都無諗就OK,後尾重幫我揸機拍低我射個一刻😍😍
/ O) z" Z, y+ C  U1 Y6 i- j我射完後,佢繼續一輪狂插都射埋,不過我太high唔記得叫佢射落我口或面上,可惜呢) ~: z1 Z; h* d$ j& N0 z4 }; n0 z
跟住沖涼走人,大滿足
5 T5 E; B; x5 o) k: T5 [4 A名就唔開啦,費事有人多口比女女知道邊個(始終有拍片好易估),女女個ad重係到,師兄有興趣可以去Dating睇睇,有緣就會遇到
回復 VividJeff ##1 的帖子* [$ p, ]/ H! \  L+ r3 l

. G* w' [2 b! y* _. ^多謝師兄分享!! 短髮細粒真係好想試試!!
多謝師兄分享!
多謝分享
8舊超抵0 I( {9 i. D5 [. B) J1 {
如果早一個月絕對去食2 M  g/ b& x4 G  H& I2 f/ N& g; Z
但而家就……
9 _! F/ L6 \8 u! P( t
Agree current outside condition too bad to go out.
好吸引

( T6 k( V* g5 P1 i6 m3 d9 X好吸引
VividJeff 發表於 2020-1-30 13:12 ) u- f3 S! h. i2 N
尋日食咗個泰妖,800抵玩3 I' e* A1 s' f3 m6 w
呢個妖短髮、細細粒,真人同相比黑(都預左),但都幾可愛,JJ Size正常
% Z# P2 }  S) Z; i: G先69、毒 ...
& i2 }$ {' K5 U* h! f; }+ ~
睇師兄個頭像就知識貨
多謝分享! Thank you for sharing!
好想試試細細粒
回復 VividJeff ##1 的帖子
- Q1 `- t& L4 [( m" C' `' T( e1 ^3 o6 E/ \" e" X: O) \/ |4 q2 N( P
師兄:你係唔係指Hannah

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 16:59