[至佳女主角] 鼠年開年,後花園皇后藍藍,激戰三百回合,屌完後花園,大玩口爆完事,一定無黎錯

簽到
名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新年過後,身痕難忍,唯有出去食好野,
後花園皇后藍藍,入到藍藍熱情似火,好殷勤招呼,
樣貌嫵媚多姿,身材火辣辣,皮膚白滑長腿美足;
雪白大波引死人,攬實佢係緊搓揉對巨乳,軟綿綿咁真係超好好渣;
傾兩句計就主動幫我除衫沖涼,服務好夠熱情週到,
波推夾腸仔令我十分暢快,鮑魚磨屎忽,痕到全身起曬雞皮;
再來水中吹奏,好投入吹到雪雪聲;
上床後,藍藍落足心機幫我按摩推油;
一試手勢都好夠專業,功架十足,技術好掂,真係好舒服,
按摩埋全身,跟手繼續推油,服務做到足,絕唔馬虎,
用力幫我推鬆全身,到歡樂時光,
大家瘋狂勁玩,淫女人主動波錫lin,
用舌頭慢慢舔勻我全身,不斷搶攻,食蛋蛋鑽菊花,
爽到我慾火攻心呀呀不斷淫聲呻吟,
再黎個69式吹奏,吹功好勁,
含住碌野落深喉,好落力吹到出曬聲,
盡力吸吮鳩頭冠,吹到碌鳩隨之膨脹得又粗又硬,
爽到我忍唔可忍叫停,
埋牙帶套一個跨步就騎上嚟喪搖,
我老實不客氣,大字形攤係床上任佢擺布,
表情肉緊又夠投入,我幫手大力頂,
佢愈叫愈淫蕩,西水不斷湧緊出黎,砌翻佢激戰三百回合;
最後屌後花園,屌到佢瘋狂大叫水流不絕;
興奮到拎出私家武器大玩口爆完事,好能爽!
Go back door. Good video
食蛋蛋鑽菊花,
爽到我慾火攻心呀呀不斷淫聲呻吟,
回復 Itfox ##1 的帖子

Thx thx thx
多謝分享
軟綿綿咁真係超好好渣
回復 Itfox ##1 的帖子

屌過屎眼真係返唔返轉頭
師兄好激,謝謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:42