第二次壹號

名稱:壹號
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

而家仲起壹號休息中,今日終於1個人嘗試自己去壹號玩,對上嗰次係上年起舊公司春茗後同其他同事去。
下晝3點幾去到信德睇咗成功同埋捷運,本來諗住嘗試玩打令1,不過心大心細之下都係玩多次壹號,$2380+100(因為新年關係😑)之後搭4點船即刻走。
去到碼頭要買返個口罩😑因為周圍都要帶喎,咁自己又想去賭場玩,行咗過去十六浦玩廿一點,贏返張套票🤭🤭🤭
之後就行返去置地,上到沖涼坐休息區(真係冇乜客)食埋嘢之後1個按腳師傅工,之後就諗住留返個45分鐘揼骨做完囡,聽朝先用,點知......坐到咁上下突然間睇到個越南師傅工🤩問我按唔按大脾筋,話入房按,按到咁上下都有問我加唔加4工黎出咗佢,問咗價$1080,本來諗住算啦照加啦,都已經free咗張套票。點知......攪埋加$4380......我都有猶疑咗陣......最後都係同佢去咗對面間房"性交"真係色字頭上一把刀😟不過攪咗好耐都真係出唔到(攪咗成個幾鐘😅)好彩佢都冇乜嘢,因為佢自己都黎咗幾次夠曬皮,之後抄咗牌,而家仲坐緊休息區。佢都同我傾咗好耐傾先行開。
不過我都仲係未正式出水池揀女,死火......唔知要等幾耐先可以恢復能量😩😩😩😩唔通要訓醒到聽朝先可以攪?!?!
回復 smile1983 ##1 的帖子

師兄保重身體,多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

睇黎壹号D師傅功应該正過D囡,揾多几件再試吓出吾出到

Ching 唔洗急,休息夠先楝囡都唔遲

Are everyone wear mask in Sauna as well?

請問如果真係夜晚唔揀,聽朝有冇得揀呀?

回復 smile1983 ##6 的帖子

留意番桑拿場一般係十二小時做單位

你幾點入場就自己計

而女唔會增加只會減少

依家四點只剩最後一更

有幾多祖記揀呀?

問返清楚啦,個主任話原來本身我一直未揀囡做,所以先係補4千幾,而家可以直接用套票黎頂,變相就唔洗再揀囡做。
不過佢都勸我話下次唔好揀呢D師傅工既囡做,因為真係唔抵玩......😅不過我試過就算啦,因為贏咗錢所以先咁,其實最後都係要比突😅😅😅😅😅

回復 smile1983 ##8 的帖子

屌師父功要20個功
咁即五六千
仲貴過人造人
好無謂

有点不明白,请问结果最后花了多少钱?谢谢分享

It is ok as long as you enjoyed doing it with the c fu girl.

回復 黄华德 ##10 的帖子

套票加四千丫

多谢分享

休息為左走更遠既路

師兄保重身體,多謝分享

一向壹仔買點係「按大腿筋師傅工」
就係又靚又爽
令自己加左幾多都忘記
記著唔好下面控制大腦
不過係師傅工大胸控制著小弟弟
需小弟弟控制著大腦

Maybe enjoy is the number issue , what kind of cost already forget away

hkmon 發表於 2020-2-1 07:17
回復 smile1983 ##8 的帖子

你有無遇過一兩个,你願意付上廿十个C傅工?

回復 wongwingkin ##18 的帖子

唔會有
祖記果D 30+
越記有靚又後生但我唔會揀

而且我去一仔一定按上海式
除左有次時間唔夠先俾人摸雀仔
D師父功勁在好識姣人
定力淺好似中招

多谢分享