[賽後報告] 日本妹小桃花正常返工45分鐘任做任奶任錫只收400蚊

名稱: 日本妹小桃花
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/B22347-觀塘-一樓一-日本妹小桃花.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

連續打咗兩日邊爐,心火上晒,一定要搵條女下吓火至得,觀塘區咁多囡囡,始終都係日本妹小桃花合眼緣,按鐘入閘,日本妹小桃花望住我嬌媚一笑,真係引人入性,樣貌美艷,身材有腰有波,天然大乳,手感軟熟有彈性,渾圓嘅美籮,我都有曬衝動,囡囡鬼咁心急,拿拿臨幫我寬衣解帶,入到浴室後,發揮大乳嘅威力,果招波推,由背脊一路推到落腳,正呀。之後跪低夾腸仔兼水中吹簫,爽到震。之後上床按摩,開背有功架,先由頸部開始按,由上至下,穴位唔錯,力水足,感覺到佢嘅力度可以滲透到我酸緊位置,所以我覺得都ok,到推油,手掌手掙並用,認真又用力,慢慢深入推進,幫我解決腰酸背痛,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,忍唔住上套男上,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,再來日本妹小桃花女上打樁,嫩鮑緊窄,盡情迎合騎乘,但佢竟然又羞澀,又帶有享受,最後個籮友又圓又夠肉,揸住大籮友狂推猛抽,最後狂衝猛攻,囡囡收晒陰肌,都敵唔住我支金剛捧,終於打個冷振,爆破成功,將幾億精兵發射晒。日本妹小桃花服務頂班,想食就要快,手快有手慢有排等。
好刺激!
好性感
多謝師兄分享
好靚女
好靚女
多謝通知。
多謝師兄分享
多謝你嘅AV插圖分享
回復 冻柠茶 ##1 的帖子

Thx for the report
多謝師兄分享
回復 takngaihk ##9 的帖子