[美國] 組團2月去墨西哥 Tijuana (內含之前的reports)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟本身打算2月去越南, 俾個肺炎搞死, 現在打算2月改去Tijuana
SFO <-> SAN (San Deigo) 機票現在買大約USD200. 如果夠人的話可以road trip.
大家也可以在LA或San Diego 集合.
當地HOTEL 星期一二打2折 (80% OFF)
街女 USD 20-40 1Q; Club 女 USD 60-80 1Q.

我之前已去過多次,識路。
有興趣的私我.

下面是我之前的report:
http://141hongkong.com/thread-1663255-1-1.html
http://141hongkong.com/thread-1664880-1-1.html

回帖獎勵 +20 元錢

Very nice!
Great price!

回帖獎勵 +20 元錢

老哥记得回来分享呀

回帖獎勵 +20 元錢

回復 playplayja3 ##1 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +20 元錢

潜水太多,唔够權限

回帖獎勵 +20 元錢

好低玩

回帖獎勵 +20 元錢

上個月一號,二號去 TJ in玩左2晚。new year day Hong Kong Club 女少,全晚都系又肥又大 pat pat. 全晚得一個得,但就串到唔坐枱,要就上樓。最後在後街食左件 $25 加 $10 (除衫+ BJ) 再加 $5 房錢。 條街女後生加小隻馬,勝過 Hk club 女好多。

第二晚好好多。在 HK club 食左件 19 歲,樣靚身材正。$100 加 $18 房錢。
回復 austinpower ##7 的帖子

依家人喺hongkong club,完全認同,同埋依家升曬價,17年仲可以1000peso起到1600peso,果阵系1对20.几,依家随便条女都叫80到100美金,琴日星期二,三份二嘅女都無客,都叫咁高,加上d服务员买酒要tips,条女着衫要tips,拿几条毛巾都要tips,完全唔抵玩,
回復 evilhuang ##8 的帖子

低過500分,權限唔夠,睇唔到短信

回帖獎勵 +20 元錢

多谢師兄
回復 evilhuang ##9 的帖子

私信你wechat我

回帖獎勵 +20 元錢

多謝Ching分享

回帖獎勵 +20 元錢

回復 playplayja3 ##1 的帖子

C 兄,I just message you.
thank you

回帖獎勵 +20 元錢

北美天堂

回帖獎勵 +20 元錢

Thanks Ching, tj must go

回帖獎勵 +20 元錢

还没去过 , 很向往

回帖獎勵 +20 元錢

無原參加
好想欣賞回報文章呀
回復 fredtt ##17 的帖子

多謝师兄分享資料