[MB男同性/同志(只服務男性)] 同志Sauna幾個問題

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我本身係直男, 幾年前開始玩妖, 發覺好享受俾人插.3 f' m6 K1 a6 r
睇呢度嘅同志Sauna post, 睇睇下心郁郁想試, 但有幾個問題, 希望有CHING解答:3 Z! _4 z) m/ W9 G1 @

5 R7 g+ x& l6 I$ I1. 邊個場有灌腸設施? 因為小弟腸胃都唔算太好, 喺屋企洗乾淨可能搭車去到Sauna都已經會再有污漕嘢喺入面, 想洗乾淨先入黑房玩.# @( Y& p  L: M% Q  d5 ~* v6 O
8 [6 t. b& l' K+ z4 Y8 a
2. 睇街外有啲討論區講, 佢哋會剃陰毛, 方便俾人吹, 係咪真係? 小弟唔想剃...
/ g1 ~8 J* v" s; b" `6 H  L( d7 n: `" _
3. 小弟本身係中年肥佬, 超過200磅, 有無市場? 邊個場會多啲人接受到我呢個身型同年紀?
5 m) m7 {3 n8 V9 S; S: N, f
9 M% l4 P- J/ s+ [0 m: L4. 聽講啲人會將鎖匙綁喺手腳度做暗號, 左手係1, 右腳係0, 左腳係1同0都得, 想問係咪個個場都係咁?
! W$ B# ]8 s' N0 h: W- e) V$ z/ G3 n; l$ g8 Q4 t1 k
希望有CHING解答, 先謝!
"左手係1, 右腳係0, 左腳係1同0都得,".......好複雜WOR.......記錯咪仆街?
回復 cwlui2008 ##2 的帖子" j* Q3 `8 X! _* j
& H8 ~* E  A& R! W* t+ {
就算搞錯,應該都唔會亂嚟啩...
有無CHING可以答答我之前啲問題?  x3 A5 U/ g- p  B8 s6 V* S
真心想知㗎!7 `* K3 k' c- k2 M3 |. Q- \% Y  g
唔該晒先。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 14:53