[賽後報告] 台灣寶貝主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲

名稱: 台灣寶貝
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B23860-深水埗-一樓一-台灣寶貝.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

得閒無聊,上網睇咗套4仔AV,睇到鳩硬硬,頂唔撚順,心魔驅使吓,唯有上4台溫故知新啦,靚女台灣寶貝樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,36D大乳牛,漲扑扑,愛波之人絕對無嘢好講,加上眼大大水汪汪,好精靈充滿電力,電到我暈得一陣陣。大家一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,台灣寶貝主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,上套埋牙合體,女上,動作性感引人,西肥水多,當場迷到我神魂顛倒,轉位來個在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,仲捉實台灣寶貝條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,真係令我爽到震,再男上狂屌到噴精為止。事後浴做足,放低家用走人~台灣寶貝咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。
多謝師兄分享
多謝你嘅藝術插圖分享
多謝師兄分享
多謝師兄報告
Thanks for sharing~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 11:49