[初哥報到] 澳門有乜嘢好玩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

嚟到澳門除咗賭,肯定唔少得食女喇,老友介紹一條女叫粉嫩周冬雨,預約好上房一睇,都幾掂下喔,身型嬌小,笑容好甜,我最鍾意有小鳥依入feel的感覺,化左個大眼仔妝,雖然身型細粒但都係一个靚女,服務方面都系D基本服務啦,有水蕭波推,都幾好服務既,起碼聽話,叫距吹耐D,距都唔會推三阻四,老實講,波推感覺一般,畢竟系吸手波,勝在服務同個樣補翻數,粉嫩周冬雨,真系無改錯名既,上下都系粉嫩白白淨淨,奶頭下面陰唇都系粉色噶,應該系剛下海沒多久,插插下覺得都系口爆舒服D,問距可唔可以口爆,距話可以無問題,呢種有樣有服務既,收*)),算系咁噶啦,最後40分鐘完事,女女就同我訓系床度吹水,無催鐘,我自己雙完啦,費事阻人搵錢啦,放低*))加@))小費閃人

回復 我要做澳門首富 ##1 的帖子

正,師兄怎樣聯絡囡囡求PM我
师兄玩得这样开心,还问澳门有乜嘢好玩,哈哈
不是留在家?外出危險喎!
回復 kfliu ##2 的帖子

系141澳門伴遊預約穩噶,個度D女唔錯下
回復 louies2001 ##4 的帖子

澳門還好吧,隔離工作做得好,進關都非常嚴格
回復 黄华德 ##3 的帖子

想尋求更好好玩既地方
安全至上 ~
可以pm囡囡WC嗎?
請pm v7 或whatsapp
can pm contact?
暫時無L得玩
呢排安全至上啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 20:10