[曼谷] Day1 新年第一炮 多圖

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢個武漢肺炎真係搞到成個新年都不精彩

大陸又返唔到 郁啲就話人傳人.....

唯有去轉老家打響新年第一炮吧

我會打算行呢個Po,講晒全部流程
一共4Day,5000HKD旅費 四日三夜
Day1
第一日中午到步 即刻叫車入芭堤雅
首先check-in个小型別墅 擺低啲嘢
抖一陣食支煙再出發食嘢醫下肚仔先
竹枝食完支煙就瞓到夜晚八九點😂
嗱嗱聲去t21 食個我的最愛
日本生雞蛋烏冬
WhatsApp Image 2020-02-04 at 3.17.40 AM.jpeg
之後正式出發喇!首先到soi6 King Kong
一去到已經出邊有五條女坐很度 有兩條OK
就揀咗件白白淨冇性病嗰條  叫咗支tiger啤
同佢吹幾句交流下 比杯lady drink 傾吓傾吓未夠2分鐘支啤酒 飲晒
開始個頭有啲慶慶地,一路望住佢個波 真係好想插佢
不過仲要留番啲體能一陣間去蒲 所以我就叫佢幫我舒服下
佢就開始 帶我行入啲 關埋簾 開始車
唔知係我飲咗啤酒,條舌頭分泌物多咗定係點,真係同佢車得好舒服
佢條利好滑 有啲初戀感覺 哈哈哈 上头阿
然後佢隻手一路幫我除褲 一路捽我細佬
我當然唔會客氣 一手揸奶 一邊捽妹仔
之後弟弟越來越硬 問我係咪啱啱沖完涼 因為聞到我成身香噴噴 我話係呀
佢就跪低咗拎咗條嘢出嚟 一野含住  大概玩左10分鐘
含吹奶絕 一下出晒用舌接着 一路含着啲子孫話我射咗好多好熱 哈哈哈  之後嗱嗱聲 清潔一下成個人醒神晒
WhatsApp Image 2020-02-04 at 3.29.25 AM.jpeg
交換左聯絡方式 有機會想將佢私有化以後都幫我含
真係好撚舒服 800+150=950 一支啤酒+口爆
之後就正式出發Hollywood
今次一支公所以就冇book枱,點知啲入到去人山人海 好彩我喺呢度都留左唔少腳
啲經理見到即刻整佢一張100🐷 嗱嗱聲搵到張好位 近啲DJ台 暗暗地 好多free難事
有兩三個韓妹feel即刻撩我係咪自己一個,有冇興趣一齊玩下
我心諗唔係啊嘛
一對三真係未試過  今次有得試 哈哈哈
開返支 存酒黑牌 仲有3/2 夠玩成晚
一路玩呀玩呀其實三條女都唔錯 不過我就鍾意其中一個佢個樣高冷啲的
我決定今晚要插7佢小穴洞
過程同佢交流有傾有講 不過就少啲笑容
我就係要呢種感覺 你越難屌我越要屌你 要屌到你反白眼
可能佢嗰兩個姊妹知道我要佢
慢慢都走開咗  得返我同佢兩個
接下落嚟 開始攬佢條腰 由個一刻開始
好似成個世界都係我嘅一樣 咁高冷嘅女都比我搞得掂
之後就沉醉響我同佢兩人世界一路聽歌一路個屎忽對住我弟弟搖擺 硬晒
簡直係性的誘惑
過多陣開始有live Band唱歌 我睇一下錶時間咁上下 我哋就叫車返歸
成個過程都未提及過肉金等等 大家都有醉意
我都知道佢都想同我屌屄
竹枝我同佢一路響架車 打茄輪
係好有feel嗰種感覺
返到屋 高冷女 放咗啲比較輕快嘅house 音樂
響大廳車到入房 在喺個行李箱拎起自家0.02 dom
嗰晚真係有啲醉 可能係太享受呢種環境感覺
佢有佢食 我有我食 互動69 慢慢插佢吉咗佢兩獲
然後就一覺訓天光
總括來講第一日囡囡運還不錯
口爆囡囡可愛生活照
WhatsApp Image 2020-02-04 at 3.29.45 AM.jpeg

補充內容 (2020-2-4 04:18):
會持續更新哦 大家耐心等候
張係口爆女定大片場女丫...CHING真性福~
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 pk狗 ##2 的帖子

口爆女

附上一張高冷女側面圖一張先
WhatsApp Image 2020-02-04 at 4.24.14 AM.jpeg

回復 開心鬼 ##1 的帖子

Happy CNY ching,

Nice report on PTY. Keep up the good work~

CH

好正喎,師兄好性福

回復 開心鬼 ##1 的帖子

睇泥師兄唔返食
開晒樣
巧多25的

回復 Shaqpenny ##11 的帖子

what mean is 25??

高冷正喎, 恭喜曬食到好嘢!  乜嘢價位?

正喎 大片場條女收費多少?

好大波喎, c hing, 好野

師兄,等你 day 2  report

CHING . 真幸福, HOLLYWOOD 女女要幾錢埋單?

KING KONG條女唔錯,白白淨淨

how much you paid finally ?

回復 開心鬼 ##4 的帖子

師兄勁呀!👍👍👍

Ching 都係set返權限 打返格仔 好D喎
But anyway 恭喜Ching食到好嘢

用手機回應 風風雨雨 #22 的帖子

我想set回覆先至可以睇到相片

用手機回應 alex4321wong #20 的帖子

4day 洗咗5000HKD