[芭提雅] Day2 與高冷女的一天 假日情人 多圖

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一個PO Day1 新年第一炮 多圖  

上回講到day1口爆店+高冷女帶回家

首先喺呢度同大家講返聲唔好意思咁遲先至寫day2
尋晚我哋差不多凌晨一點半,開始坐車返去 聽下歌搞下野 去到四點幾之後就瞓着咗
全程都有傾有講 屬實係浪漫主動型囡囡 享受sex個隻
然後我都瞓到咁上下大概早上10點左右當我起身已經見到佢喺泳池影相自拍 哈哈哈
有驚喜就係大廳枱面上已經準備好西式breakfast ....後尾我先知原來別墅出邊有檔賣西餐嘅,佢直接成碟加埋杯果汁 直接拎返黎 等我起身食
WhatsApp Image 2020-02-04 at 3.17.37 AM.jpeg WhatsApp Image 2020-02-04 at 3.17.38 AM (1).jpeg
之後佢都見我起咗身 第一句同我講 babe good morning
當堂嗰下覺得自己好型
講真以前真係未有試過咁嘅感覺
你哋知啦 其他囡囡一係早走一係同你講錢 加價
佢比到我一種係幸福嘅感覺
咁我就簡單回佢幾句 走去泳池邊錫佢啖   打算食早餐 睇睇手機
誰不知拉埋我落水 我一手捉住佢條腰 兩個都當堂濕晒  然後就我攬下佢佢攬下我 傾吓計錫下咀 總之就係鴛鴦戲水 哈哈哈
我哋就計劃等我食埋早餐出去行下 向海邊出發
咁呢個朝早嘅交流過程 我哋仲未講到關於錢銀  我心諗,錢呢我就洗得起,爭在我都想知你要咩價
咁其實早上大家都咁清醒  冇可能當面:喂你點樣收費架,即係呢一種說話我講唔出口,我會覺得會好尷尬😅
不過講真 我就覺得呢餐一定唔係平 但係佢比到我 一種係同你自由自在 男女朋友嘅關係
我本身係一個 我同你屌完閪我就想你走 你唔好浪費我時間嘅人嚟嘅
但係今次可能我真係沉沉地
我食完早餐佢都開始化妝
我哋就叫車出發去t21行下街
一路行經過H&M 囡囡話想入去買件衫 .... 錢銀環節又出現啦
因為當我一俾錢我就會聯想到
呢條女 其實都需要俾錢 要比幾多我就尷尬唔敢問出口 呢個就係我內心嘅掙扎
我一路陪佢睇佢竹枝揀咗一件 有discount嘅恤衫  
買單嗰一刻我俾咗1000🐷佢 同佢講話喺門口等我 我要去一去廁所
我去完廁所返到嚟見佢着買件恤衫手上抓住1000 🐷
死啦  我知道佢一定係俾返我 點知佢真係俾返我
我問佢點解唔用呢$1000買 佢話我嘅嘢我自己買 要買就買個Chanel包包俾我 過兩日佢生日
我心諗大撚鑊啦不過從嗰一刻佢講完呢句說話我真係想買比佢  
冇計我真係當咗佢係我條女
咁一路去商場行吓睇吓野我哋就去雙條車 向海邊出發
呢個時間早上人不多,我哋就搵搵咗個靚位,租咗兩張櫈加兩支甜甜地嘅泰國啤酒 繼續chill
WhatsApp Image 2020-02-04 at 3.17.40 AM (1).jpeg
過咗一陣囡囡話想玩Jazz ,我話好呀,佢就開始問價格價講價
竹枝1500🐷 傾到800🐷 半個鐘
佢呢啲一切嘅所有行為動作真係好為我銀包着想 女友感覺
我分享左咁多內心世界 係時候去相!
WhatsApp Image 2020-02-04 at 3.19.11 AM.jpeg WhatsApp Image 2020-02-04 at 3.17.38 AM.jpeg
寫住咁多先中午得閒繼續 俾多啲動力我留多啲CM

回帖獎勵 +20 元錢

c hing 加油
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄好貼😬 享受你既快樂最緊要開心🤩

令外想問下pattaya果邊情況點樣
😮有冇歧視香港人

回復 lads ##3 的帖子

一啲事都冇 反而仲靜左

正,巴打加油

ching so lucky

Ching 小心沉船 出嚟玩我支持拔屌冇情

So sweet! GFE!
小心沉船

羨慕師兄,女靚身材正,最重點係暫時無老屈你
真係掛住泰國

唔通FOC...

師兄,正常黎講,呢餐好貴. 另想問Jazz係咩

好正gfable

師兄 玩得好開心 🤩

回復 hungyiu ##13 的帖子

師兄,正常黎講,呢餐好貴. 另想問Jazz係咩
Jazz=jet ski 即係水上電單車,只不過ching手快打錯了。

真羨慕,錢其次,最緊要條女有女友feel

咁玩法正啦

雞運同feel真係可遇不可求
但比較想知最後埋單肉金收左幾多,始終世上最貴既餐,係免費餐😂😂

等睇下集

very nice Ching!  So lucky to be out with a girl at this time.

I also afraid of the most expensive is free