[賽後報告] 恭喜發財正常返工深水埗長腿大S口爆王為搵快錢,處女下海,天真無邪加上楚楚可憐嘅樣子,外貌俏麗,充滿青春氣息,一雙大波呼之欲出

名稱: 長腿大S
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B24757-深水埗-一樓一-長腿大S.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天氣咁撚熱,日日心火盛,唔搵條女出吓火,隨時中暑谷到爆,深水埗區有條囡,佢就係淫蕩長腿大S口爆王,性價夠晒滿分,深水埗長腿大S口爆王為搵快錢,處女下海,天真無邪加上楚楚可憐嘅樣子,外貌俏麗,充滿青春氣息,一雙大波呼之欲出,真係令人嗒晒糖,合晒我口味。見長腿大S口爆王有D怕羞,我就幫佢除衫,身材都冇得彈,36D大波,小弟施展揸波龍爪手,新女新波,勁好揸手,仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。上到床,回氣時長腿大S口爆王問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,拿拿聲男上,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,再轉第二招玩觀音坐蓮,鮑魚緊窄好得,換鯉魚穿鬚,再玩通天蠟燭,最後直路以半邊燒鵝髀嚟衝刺,我得勢不饒人,長腿大S口爆王大叫頂唔順,鬼殺咁嘈,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。囡囡無論吹功同反應都一流,已經列入番食名單。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄報告

多謝師兄分享

多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。

淫蕩長腿

多謝師兄分享

多謝師兄分享

好靚女

好靚女

多謝師兄分享