[賽後報告] 24小時开預約下次必定返食。日本初戀 咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!环保口爆,任砌任吹任爆任屌,免送事后箫 服務有保证45分鐘只收500蚊

名稱: 日本初戀
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B24533-深水埗-一樓一-日本初戀.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

要食好野就咪幻想太多,洗啱就入,要求多多比人入咗先,就真係傻仔啦,上星期去深水埗洗樓,見到靚女日本初戀 大門掛住請按鐘,二話不說就按鐘,仲要見到係真人,當然入閘開心吓啦,深水埗之花日本初戀 ,36D超級美乳+粉紅乳頭,彈性十足,軟熟白滑,籮友圓靚,前凸後凸,見到鳩都硬埋,手多多系咁抽水,任抽唔嬲,入去沖涼,細心侍浴,波推小不了,好戲來了,冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫!佢嘅口技相當掂,吸荔、啜炮、打圈等都做足功夫,吹奏功力極好,帶畀我極大嘅快感,佢嘅手口並用連串動作後,細佬處於爆發嘅臨界點,玩六九,鮑汁滲漏,變成濕地公園,首先來個傳教士式屌日本初戀 ,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,之後主動騎上嚟,迎風擺柳,搖UN恰檔,舒服死了,佢下面有股吸力,啜吓啜吓想啜晒我D精華,差唔多啦,都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!去到高潮頂點,爽到爆漿米青狂噴,休息一陣再陪我去沖身,最後俾家用再閃人,下次必定返食。日本初戀 咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!

多謝師兄報告
多謝師兄分享
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。
見到鳩都硬
多謝師兄分享
多謝師兄分享
必食之選
必食之選

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 23:43