[印尼] 一月中JKT報告(無圖)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

是次JKT行程可以講:比心目中想既好, 原因係有朋友指路去左Mailo玩左一晚, 感覺佢既sexy dance不得了, 女女腰力驚人比越南玩既sexy dance聽一首havana既時間多多聲同淫賤得多 (大約8百幾萬3個人飲左3支大酒)
同時都去左見識有名檢查身體機能既classic, 真係人肉市場一樣, 去左3次次次都有驚喜, 有日仲搵到件荀野, 超多亙動, 可惜叔叔老了硬不起... (一條女38.5萬, 雙飛50萬)的而且確係一個發炮既好地方.

總結:小弟喜歡過夜, JKT女女多數就地正法, 女女我個人去幾個地方, 感覺可食用性叫做高(如果你唔多介意膚色)
thank you for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

冇玩其他野? 鐵支路

回復 micsubw ##1 的帖子

就地正法,咁犀利人肉檢查

多謝師兄分享!

師兄,
印尼重有很多地方留待去發現,夕陽無限好, 只是近黃昏也!

鐵之路已被警察封了。小弟剛回來。

就地正法 爽歪歪

回復 dangerousbaby ##7 的帖子

what do you mean? can you give more information. Thanks

小弟有機會
也想去雅加達看看
謝謝樓主分享

多謝樓主的分享,小弟3月也想去雅加達玩玩!

回復 linedone ##3 的帖子

無啦, 鐵支路會唔會太local, 個次都無咁多昤間多去幾個地方

回復 MasterOr ##4 的帖子

係, classic睇岩坐陣就要去炮房..但真係多女

回復 kakak ##6 的帖子

再有咩好玩既地方?開心share大家再試下唔同地方

回復 rexkaka ##8 的帖子

係幾爽架, 但就係悶左小小

回復 陳永富 ##11 的帖子

真係要去玩玩, 暫時性價比真係高架

coffeenet4541 發表於 2020-2-9 23:25
回復 dangerousbaby ##7 的帖子

what do you mean? can you give more information. Thanks

已寫很清楚,鐵之路已被警察封了。你去也沒妹子。

小弟回來才沒幾天。

北鐵之路極危險,除非有三,四人同行,否則我不會再去。

其實很多人在印尼被搶手機,去玩的話要注意。

小弟在柬埔寨,越南,寮國,印尼,菲律賓也是單身深夜活動。

其他地方還好。菲律賓極危險。印尼次之。

寮國遇過有人拔槍。但總體不及菲律賓危險。

小弟在菲律賓只會在遊客區步行。其他區絕對不會步行。

鐵之路還是忘記它吧!

多谢ching咨询,最近印尼真系好hit,我系台湾网都有听到铁之路封了

回復 dangerousbaby ##18 的帖子

北鐵之路我去過幾次很好玩啊
只是現在已經被掃了,沒得玩了

東北還有一個鐵之路有沒有人知道在哪裏?我想去玩