[K場囡囡分享] 請問深圳衣家仲有邊到有仁K

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問深圳衣家仲有邊到有仁K
有都遲D先

以前我二奶系金海妈咪,不过过年前比人拉左,
宜家佢D拍档好多都未翻黎,女女都系!
要玩起码等到3月啦!CHing
未过3月都唔好谂。
回復 三哥陳三吉 ##3 的帖子

拉左, 有冇救佢?
RICKENBACKER 發表於 2020-3-3 14:03
回復 三哥陳三吉 ##3 的帖子

拉左, 有冇救佢?

系沙皇老板得罪公安唔肯比足陀地,落闸攞CCTV跟手通辑拉人,比钱都唔放人!
回復 三哥陳三吉 ##6 的帖子

可憐, 但師兄傷心還是...........?
RICKENBACKER 發表於 2020-3-5 03:27
回復 三哥陳三吉 ##6 的帖子

可憐, 但師兄傷心還是...........?

伤心过后都系要努力揾嘢比细佬食架啦!
点会停呢!近排留港烧肺比我揾到件一楼一泰妹,都好啱胃口,搞到我一个礼拜翻啅左四次!
問左上面間場另外啲妈咪,睇怕沙咀啲KTV 真系重开都要等三月底才能有消息啊!
回復 三哥陳三吉 ##8 的帖子

沉一陣,番返上面啦......
RICKENBACKER 發表於 2020-3-5 14:33
回復 三哥陳三吉 ##8 的帖子

沉一陣,番返上面啦......

都无话沉唔沉嘅!呢个情妇都跟左我三、四年咯
深圳K埸好人似开返啦!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 09:20