[新兵問路] 芭堤雅求攻略

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

嘿, 大家好!

平時我去開曼谷,去過蛇尾,nana ,so cowboy ,同埋日式沖涼。
遺憾就未去過芭堤雅玩,睇到呢度好多報告諗唔明玩法,點解去了 Soi 6 or Walking street 之後仲要去 hollywoood ?呢一個係咪規矩嚟㗎?

定係去到嗰啲disco先至可以搵女仔?搏free of charge?
自問唔係靚仔唔想花時間,俾錢就直接快捷簡單。

如果諗住去泰國四日三夜,芭堤雅加曼谷, 我應該係芭堤雅住幾多晚最好?

另外芭堤雅住邊一區會方便啲?我希望揀 Villa ,要有三間獨立房間,嗰啲女仔係唔係很玩6P ?

價錢大約幾多錢左右?

有沒有建議行程可以參考一下?

我們係早機去晚機返,價錢唔係太大問題,最緊要洗得值得,唔好玩完一肚火

唔該晒咁多大佬!

回復 alex4321wong ##1 的帖子

1,唔一定要去Hollywood。可以去Club搵女,也可以帶女去club,我鍾意帶女多啲。去Club都系搵個地方同女女飲飲食食。
2,Club女女基本上都貴過gogobar,唔平。
3,推薦芭提雅4日或者曼谷4日。
4,住Beach road最方便。住LK附近都得。
5,行程就係食瞓屌。或者出海去島上住一晚。

芭提雅比曼谷好嘅地方。交通方便,容易搵女。近海,有度假氣氛。女女年輕過曼谷,容易有GFE。

芭堤雅係主打gogo bar,同soi 6既啤酒吧(又叫快餐)
大片場e家還好啦e家,睇你雞運搵唔搵到好野(風險都高既,ching令仔就例外啦)
free of change 邊到都可以啦,我覺得睇口才多過樣

villa 就唔建議啦,villa遠,出入唔方便
加上你第一次去,唔熟路就唔好搞咁多野啦~乖乖地,近近地搵女算啦
住beach road/second road 啦,去6街又方便,walking street 又得,LK又得,大浴室又得 10bath上條爽方便到仆街,如果villa出入的士/crab都幾舊一次啦,哂錢
玩下岩唔岩玩先啦~
btw 下次做功課,or 資料情報交換下
唔係你問十年都無人答你
圖尼d福利都無,問條撚?
多謝兩位大師兄。

之前我去開澳門玩,但係嗰邊真係消費太貴,去一次隨時五六千蚊港幣,仲要唔好輸錢添。

之後就去咗珠海玩左牌,上幾年就去咗日本玩,上一年開始有朋友帶我去曼谷開始探秘。

得閒我又寫下啲報告分享下比大家睇,不過我就冇影相,文筆又唔好,寫出嚟打俾人笑姐。
Eko80275 發表於 2020-2-7 16:06
芭堤雅係主打gogo bar,同soi 6既啤酒吧(又叫快餐)
大片場e家還好啦e家,睇你雞運搵唔搵到好野(風險都高既, ...

師兄唔好意思乜嘢呢 LK ? thanks
alex4321wong 發表於 2020-2-7 17:29

地方名 街名

唔該師兄
等我一陣試吓搵一搵
alex4321wong 發表於 2020-2-7 17:29

Metro LK。芭提雅gogobar另外一個集中區域,風格偏向鬼佬多啲,都可以尋寶。入口喺Second road向東行。附近都有幾間酒店。你講嘅Villa,喺南芭提雅,距離Walking Street就比較遠。
钢铁小飞侠 發表於 2020-2-7 17:49
Metro LK。芭提雅gogobar另外一個集中區域,風格偏向鬼佬多啲,都可以尋寶。入口喺Second road向東行。附 ...

收到,不怪得google map 找不到
建議師兄你地一行人去搵定囡囡落club玩好過

6街真係睇手神 都有後生 包過夜我諗3000銖左右起跳

Walking street 就差唔多6000銖起跳 多老屎忽

LK 去睇下行下就算

落club都係果幾間,試網好多報告唔講😬
lads 發表於 2020-2-7 17:56
建議師兄你地一行人去搵定囡囡落club玩好過

6街真係睇手神 都有後生 包過夜我諗3000銖左右起跳

我哋總共有三個人,可惜我哋都係上咗年紀嘅中年阿叔,冇乜體力同精神同囡囡去跳舞 ,唯有用錢去吸引佢哋注意。 我知道呢度好多師兄玩得好叻,可惜啲女仔唔會鍾意大肚腩,少頭髮嘅中年阿叔呢⋯⋯

如果早20年我一定好似你地咁去玩,先去gogobar 搵個女仔, 跟住同佢食啲嘢再落去跳舞飲酒,跟住返酒店開波。

真係時光飛逝,嗰陣時我邊有得喺網上面搵呢啲資料!現時你哋真係幸福
而家個限權連pm都睇唔到,想搵埋師兄一齊玩都唔得🤦‍♂️
早机到達,直接第一天机場包車去pty玩,下午soi6,同浴室看下女質素,
晚上Walkingsteet agogo bar,或者beer bar.
有体力米十一点去下Hollywood参觀下。
玩完一天,都吾覺得Pty好玩,米第二天包返車出返去bkk玩.
其實吾试下,吾知自己合不合適!
alex4321wong 發表於 2020-2-7 18:12
我哋總共有三個人,可惜我哋都係上咗年紀嘅中年阿叔,冇乜體力同精神同囡囡去跳舞 ,唯有用錢去吸引佢哋 ...

唔好咁講
難得仲可以一齊去玩
點解仲唔去搵返你地既青春?

我都建議4日就一係淨芭提雅或淨曼谷,villa就自駕先住比較好,因大部分都在南芭提雅,出入有D麻煩(但season chill 後面都有幾間唔錯的villa,去Hollywood夠近)囡就walking street比較多,啱我地D中年阿叔,免得好似soi6同LK咁要慢慢行同睇浪費體力,但就貴D,記得10bath爽條唔使問價
alex4321wong 發表於 2020-2-7 18:12
我哋總共有三個人,可惜我哋都係上咗年紀嘅中年阿叔,冇乜體力同精神同囡囡去跳舞 ,唯有用錢去吸引佢哋 ...

其實落Club冇幾多囡囡真係跳舞,都係飲酒。如果唔鍾意飲酒吹水,去食個宵夜唱下K,囡囡都鐘意架。
回復 alex4321wong ##11 的帖子

有錢就得啦,working girl理得你有冇肚腩,什么年纪,佢吾接你会開個天价给你,你咪搵过第個囉.
回復 alex4321wong ##1 的帖子

唔收錢重貴, 點都好數還數 點friend 都要比錢
钢铁小飞侠 發表於 2020-2-7 22:40
其實落Club冇幾多囡囡真係跳舞,都係飲酒。如果唔鍾意飲酒吹水,去食個宵夜唱下K,囡囡都鐘意架。

唱K?
我唔識泰文喎⋯⋯
soboy 發表於 2020-2-8 01:12
回復 alex4321wong ##11 的帖子

有錢就得啦,working girl理得你有冇肚腩,什么年纪,佢吾接你会開個天价给你,你咪搵过第個囉.

講得非常啱!!  

Working girl 出得嚟做, 只係睇錢!  D囡當所有客人係Walking ATM, 反而鍾意啲sugar daddy, 或 上咗年紀嘅客人,  貪佢哋有錢(potentially)。

唔好以為後生靚仔就有著數, D囡囡唔係蠢,  你太後生, 佢first impression 你冇乜錢, 出嚟呃飲呃食呃蝦條.  如果佢哋真係想溝仔, 泰國冇靚仔咩??  特登喺 walking Street 搵雞蟲做男朋友?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 17:09