[愛嫖交流/分享] 插秧抽插帶罩企企,想起當年西安

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前早又要去做物理治療,去到咸記係好能多女人, mmexport1581038937743.jpg 排隊買罩,而距廿米有幾件鸡在得如门口, mmexport1581038943281.jpg 埋去睇下,幾件卅多肥西,鸡有嬲刮但冇兴趣,無問價,走人,做完物理一療,走去官塘取返整親腰骨保險賠支票,萬幾
去插秧, mmexport1581038931691.jpg mmexport1581038925651.jpg 打個圈得幾件,全部鸡都帶口罩,見件未見過,問價百五,鸡要互帶口罩玩,齋屌
上房即要洗手,跟住囡上床先除袜裤再除衫,好能好波, IMG_20200208_201148.jpg IMG_20200208_191014.jpg 帶罩屌閪,草草了事出嘢,沖身走人
行返落街想起十一二年前,由红磡坐卅個鐘上北京,玩左幾日,係北京無屌鸡,坐硬卧夜車到西安,翌早到西安就車站租酒店晒陣就去髮記倉捉件囡上酒店開Q,當天嚴寒, 囡出街都帶上保暖口罩 IMG_20200208_102403.jpg IMG_20200208_100942.jpg ,是值百花齊放,繁榮娼盛,鸡平閪美,上房沖涼 IMG_20200208_101853.jpg IMG_20200208_102213.jpg 屌閪百三文

尚有回港有十四日免费食宿,耳窿同個口每日都有抽插
睇街相,應該喺北角。師兄整親腰都出去食囡,睇黎應該好得七七八八。
不過嗰度大部份都係大媽,可食用級別較低。
ted_04 發表於 2020-2-9 18:24
睇街相,應該喺北角。師兄整親腰都出去食囡,睇黎應該好得七七八八。

今朝先執件大妈玩六九,屌閪,百五
唔係大妈玩條能
疫情无阻师兄屌瘾,佩服
口罩裸女是真人嗎?
朱兄,我夜晚七點左右到春秧街都完全冇見到企街大媽
係咪時間唔啱啊
麻煩下次 d 女既p圖p得好d, 專業d好唔好?! p得太明顯了
回復 香港仁 ##2 的帖子

C-Hing, give more information, pls。
ted_04 發表於 2020-2-9 18:24

系呢,应该系北角。😛😁
KimJW 發表於 2020-2-10 21:01
系呢,应该系北角。😛😁

北角春秧亍咁出名
鬼畜輪姦 發表於 2020-2-10 19:17
麻煩下次 d 女既p圖p得好d, 專業d好唔好?! p得太明顯了

話明係插图
sz167 發表於 2020-2-10 12:49
口罩裸女是真人嗎?

梗唔係真人
黄华德 發表於 2020-2-10 08:36
疫情无阻师兄屌瘾,佩服

爱滋都唔怕
C-Hing, give more information, pls。
我愛朱纷申 發表於 2020-2-9 14:49

前早又要去做物理治療,去到咸記係好能多女人,排隊買罩,而距廿米有幾件鸡在得如门口,埋去睇 ...

低屌到極喇
係香港屌一鑊,係大陸可屌3鑊
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

GOOD  REPORT !!
回復 香港仁 ##2 的帖子

GOOD NEWS !!
GO GO GO.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 09:23