[華南地區] 西安中出企企,春秧玩六九

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

[size=7] IMG-20200210-WA0007.jpg [size=7]前早.係一世一寫完西安淫事.又撩起條淫根.落北角滙排下口罩.賣高舊半夠叫鸡.点知ㄨ悦話明無货.無人排.
踩去插秧. mmexport1581237290007.jpg mmexport1581237267462.jpg   得幾件.見件新货.皮褸.皮褲.打個圈.見件皮囡入华美達酒店有人跟尾,打個圈,
俾件常見大妈嬲,多口話百五,要玩吹簫,濑閪
大妈肯
跟上劏房   
各自除清, IMG-20200210-WA0005.jpg 大妈洗閪,我洗鸠漱口,上床六九, IMG-20200210-WA0001.jpg 大妈唔肯環保吹,要加錢,加錢就中出,大妈話幾多都唔中出,講真玩企街未試過69,琴簫互弄一陣,件大妈出水,話要屌
改床边老漢, IMG-20200210-WA0004.jpg 屌一陣大妈叫晒床,標晒閪水,閪水正,改為啜口琴, IMG-20200210-WA0000.jpg 啜一輪,大妈又high,要屌,屌到佢又成閪水,我忍唔到標米青,原來大妈話佢就快大姨妈,我話乜佢尚未停經,佢話佢五十未到,床边屌閪出左野都一路U N實隻閪等大妈享受高潮餘韻到鸠缩甩閪先入厕洗能漱口付款尚灘床上大妈而离去
講完插秧,又講返西安,骑完倉囡,又晒一陣,入西安睇鐘鼓二樓,定兵馬俑一日遊返火車站定明晚卧鋪火車去長沙,就係火車站旁按摩鋪仔企企,五條入內中出企企 IMG-20200210-WA0003.jpg

淫照全插圖
[/size][/size]

七爺:件大媽俾你瀨到出淫水,

你有冇收返佢一舊水服務費呀?
jimmyhot 發表於 2020-2-11 10:46
七爺:件大媽俾你瀨到出淫水,

你有冇收返佢一舊水服務費呀?

件大妈話我全街都知我濑閪,又要求多,又耐,但好能過引,佢閪痕先揾我,我咁耐都屌閪俾錢
...大妈閪痕...
痕痒难抵 揾我借支 无比鸠 止止痒
我愛朱纷申 發表於 2020-2-11 09:07

前早.係一世一寫完西安淫事.又撩起條淫根.落北角 ...

淫賤惡魔周七七成日中出大媽散播愛滋同性病病毒!永世不得好死!
禍連家人子孫!退休黑警死全家!當差正仆街冚家產!!!

淫賤惡魔周七七成日中出大媽散播愛滋同性病病毒!永世不得好死!
sexhunter777 發表於 2020-2-15 11:13

平均同鸡性交六次,其中一次唔帶套

政府調查報告
[size=72. 與女性性工作者的性行為及安全套的使用
在327名受訪者當中,有298人中佔 (91.1%)人表示在調查期之前的六個月內曾經和女性性工作者發生性行為。
當中78.3% 和 18.3%的受訪者表示最近的一次和女性性工作者發生性行為的地方分別是香港和中國內
地(包括澳門)。最多受訪者最近一次接受性服務的地點是在一樓一場所(55.7%) ,其次是按摩場所 (包
括提供全身按摩的骨場、足浴店、指壓等) (18.9%),再其次是夜總會/卡拉OK (10.4%)
六次叫鸡有一次唔上套/color]。

84.1%受訪者表
示最近一次和女性性工作者發生性行為時有使用安全套。
3/size]
我愛朱纷申 發表於 2020-2-15 20:34
平均同鸡性交六次,其中一次唔帶套

政府調查報告[size=72. 與女性性工作者的性行為及安全套的使用

周七七已惹武漢肺炎死左啦!惡有惡報囉!!!

可致命的武漢肺炎在香港再奪去1人性命,累計殺死2人。瑪嘉烈醫院指,一名在年廿八經落馬洲口岸即日來回內地、發病10日才求醫並確診感染新型冠狀病毒的70歲香港男子(第55宗確診個案),因病情惡化,今早在瑪嘉烈醫院離世,其死因交由死因庭跟進。但他最初是因跌傷入住瑪嘉烈醫院後,才被驗出染疫,更一度隱瞞旅遊史。當日接他到醫院的3名救護員及2名消防員,被定義為密切接觸者,要到檢疫中心接受觀察。

今早疑死於武漢肺炎的第55宗確診個案,是一名有腎病的66歲男子,2月12日於家中跌倒,送往瑪嘉烈醫院求醫,並報稱自2月2日出現疲倦、氣促和咳嗽帶痰,到院時出現發燒和血含氧量下降,需入院接受治療,其呼吸道樣本在2月14日證實對新型冠狀病毒呈陽性反應,當時情況已危殆,轉送深切治療部,需插喉。病人曾於1月22日(年廿八)經落馬洲口岸即日往返內地福田(去新洲中出大媽?!)和香港。不過衞生防護中心將個案歸類為「可能本地個案」。

可致命的武漢肺炎在香港再奪去1人性命,累計殺死2人。瑪嘉烈醫院指,一名在年廿八經落馬洲口岸即日來回內地、發病10日才求醫並確診感染新型冠狀病毒的70歲香港男子(第55宗確診個案),因病情惡化,今早在瑪嘉烈醫院離世,其死因交由死因庭跟進。但他最初是因跌傷入住瑪嘉烈醫院後,才被驗出染疫,更一度隱瞞旅遊史。當日接他到醫院的3名救護員及2名消防員,被定義為密切接觸者,要到檢疫中心接受觀察。

今早疑死於武漢肺炎的第55宗確診個案,是一名有腎病的66歲男子,2月12日於家中跌倒,送往瑪嘉烈醫院求醫,並報稱自2月2日出現疲倦、氣促和咳嗽帶痰,到院時出現發燒和血含氧量下降,需入院接受治療,其呼吸道樣本在2月14日證實對新型冠狀病毒呈陽性反應,當時情況已危殆,轉送深切治療部,需插喉。病人曾於1月22日(年廿八)經落馬洲口岸即日往返內地福田(去新洲中出大媽?!)和香港。不過衞生防護中心將個案歸類為「可能本地個案」。
sexhunter777 發表於 2020-2-19 11:58

可致命的武漢肺炎在香港再奪去1人性命,累計殺死2人。瑪 ...

而家回味緊同北嫂濑閪典床典席,何日鸡再來
謝謝分享
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

多謝師兄分享
C兄乃到佢黎料,先好玩?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 09:49