[新兵問路] Puru Puru-Far有沒有人試過?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

看到一篇但權限不夠,想問有沒有師兄試過,服務如何?雖然紅牌難book但都想了解一下😂
相趁這次情人節再去一下(滿足一下每年都沒mm一起過的心情)
目前名單是pk狗ching推薦的Nonny,還有不知道有沒有可能book到的Far。有沒有ching再推薦一些,主要是有女友feel,服務和態度不敷衍。
不然可能會再去找miki玩了🤣🤣🤣
Far宜家唔接中国客 之前有师兄讲左
你個用戶名估計Far見到走夾唔透,哈哈。佢依家唔接中國客呀。
回復 VIRUSMY ##1 的帖子

等完左肺炎先試啦.人地唔接中國香港客.試NONNY OR NAMI~
唯有試下個
用手機回應 rwu211 #3 的帖子

我知,只是好奇想問之前找過她的師兄體驗如何😂😂😂
用手機回應 pk狗 #4 的帖子

多謝師兄啦,這週過完再上來發貼分享。
一月中嗰陣約過Far,睇佢都幾Full下,提前咗兩日喺Twitter book好時間。真人唔高,150cm喺purupuru都算細隻,B cup,真人黑過張相,不過五官幾精緻,態度溫柔,英文都算溝通到,建議加300baht玩埋日式浴缸,有大車,不過而家疫情嚴重就唔知點啦,如果有機會真係會番去執多劑。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:48