樓主: Terryyiu321

[無恥政府] 政府發文為警穿全套防護衣解畫 稱不應單憑相片質疑警...

回覆 讚好 不讚 使用道具

wildgod888 發表於 2020-2-12 23:55
醫護人員都穿唔到!popo 返而全套生化防護衣!

咪係,都唔知嘜野道理.

回復 kingkong_hk ##21 的帖子

隻秋留翻比河北農民啦, 佢好打得, 鐘意群 P 一揪七百幾萬.

artlo 發表於 2020-2-15 21:31
回復 kingkong_hk ##21 的帖子

隻秋留翻比河北農民啦, 佢好打得, 鐘意群 P 一揪七百幾萬.

秋完未架?

回復 kingkong_hk ##24 的帖子

梗係末啦, 而家香港人被條臭X玩殘, 佢老母衰完一鑊又一鑊, 唔識玩政治, 但係識玩人條命, 佢老母个臭.

artlo 發表於 2020-2-15 21:59
回復 kingkong_hk ##24 的帖子

梗係末啦, 而家香港人被條臭X玩殘, 佢老母衰完一鑊又一鑊, 唔識玩政治, 但係識玩人條命, 佢老母个臭.

咩呀,超過60%香港人揀攬炒架喎,大多數丫嘛

攬炒巴真身︰攬住中共死才有新香港

https://hk.appledaily.com/local/ ... WQI6KQCKB4EW7ZNP6E/

回復 kingkong_hk ##26 的帖子

共惨該死係天注定, 香港人冇任何责任/理由倍佢死, 所以攬炒係好唔理智既做法.

artlo 發表於 2020-2-16 01:13
回復 kingkong_hk ##26 的帖子

共惨該死係天注定, 香港人冇任何责任/理由倍佢死, 所以攬炒係好唔理智既做法.

可能要等多幾百,幾千年先死

你等到冇?

回復 kingkong_hk ##28 的帖子

我一定等唔到, 但係只要香港年青的一代, 堅持原则, 信念, 冇私心, 一定等得到. 但係好似你明中途变節, 左摇右擺, 咁就含得L橡皮糖.

artlo 發表於 2020-2-16 22:00
回復 kingkong_hk ##28 的帖子

我一定等唔到, 但係只要香港年青的一代, 堅持原则, 信念, 冇私心, 一定等得到. 但係好似你明中途变節, 左摇右擺, 咁就含得L橡皮糖.

咁請法等到地球爆炸刀得啦

回復 kingkong_hk ##30 的帖子

唔駛等好耐, 係电视见到王伪條粉肠, 老, 残, 謝, 全部係佢个L面暴露晒出尼, 咁短时间, 已经咁大变化, 共惨好快摺.

artlo 發表於 2020-2-17 12:49
回復 kingkong_hk ##30 的帖子

唔駛等好耐, 係电视见到王伪條粉肠, 老, 残, 謝, 全部係佢个L面暴露晒出尼, 咁短时间, 已经咁大变化, 共惨好快摺.

1條友老左就全部死咁趣志?

回復 kingkong_hk ##32 的帖子

再的趣志, 唔岩又開个局, 赌佢幾时死, 赌共惨幾时摺, 大小通吃.

artlo 發表於 2020-2-17 21:52
回復 kingkong_hk ##32 的帖子

再的趣志, 唔岩又開个局, 赌佢幾时死, 赌共惨幾时摺, 大小通吃.

玩得咁長軟我驚收5到錢喎

不如賭地球幾時爆炸啦

回復 kingkong_hk ##34 的帖子

地球爆咗, 你就更加收唔到錢啦, 玩野.

artlo 發表於 2020-2-18 12:24
回復 kingkong_hk ##34 的帖子

地球爆咗, 你就更加收唔到錢啦, 玩野.

我古地球1個月後5爆炸味得囉

回復 kingkong_hk ##36 的帖子

咁你要揾小熊维尼帮你赌就可以.

artlo 發表於 2020-2-18 12:33
回復 kingkong_hk ##36 的帖子

咁你要揾小熊维尼帮你赌就可以.

我古地球1個月後5爆炸

你959薑受丫?

回復 kingkong_hk ##38 的帖子

赌幾多先 ? 口罩 ? 厕纸 ? 消毒藥水 ?

artlo 發表於 2020-2-18 13:12
回復 kingkong_hk ##38 的帖子

赌幾多先 ? 口罩 ? 厕纸 ? 消毒藥水 ?

ED身外物唔洗啦