樓主: Terryyiu321

[無恥政府] 政府發文為警穿全套防護衣解畫 稱不應單憑相片質疑警...

哦!原來你真身係狗……唔怪咁鳩毅進邏輯

你搞清楚,係佢死佢事,關真香港人撚事!香港人要攬炒是要攬炒牆國的最後USD引進口,等佢氣絕而亡,而唔撚係陪你地班豬閪死……🖕🖕🖕🖕🖕但我們會很開心地睇住你地死
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##55 的帖子

喂, 天大喜訊, 你有个契细佬乃咗冇肺, 好相信係堅料, 因為 yahoo hong kong 提都唔提, 不过的狗唔係冇得救既, 胡椒喷霧可以殺菌.

jackyjay 發表於 2020-2-21 18:27
反正現在結婚擺酒都唔會請狗,狗闔 人又唔會去,D狗放工都變老鼠,已經和真香港人平衡時空。

狗現在最屈係去唔到深圳海底撈,我就一次都末去過(怕撈味)

海底撈堅掂,服務1流

jackyjay 發表於 2020-2-21 18:30
哦!原來你真身係狗……唔怪咁鳩毅進邏輯

你搞清楚,係佢死佢事,關真香港人撚事!香港人要攬炒是要攬炒 ...

原來我有咁多身份,多謝晒

我真係覺得好威,扮乜似乜

artlo 發表於 2020-2-21 22:29
回復 kingkong_hk ##55 的帖子

喂, 天大喜訊, 你有个契细佬乃咗冇肺, 好相信係堅料, 因為 yahoo hong kong ...

奶左自己會好架,日本果D香港人刀5用弱等時間好返之嘛

引發有其他舊患先會4

回復 kingkong_hk ##65 的帖子

好似係, 又好似唔係, 咁则係睇三萬條命赌一鋪, 所以香港人个个都系叫緊三萬.

artlo 發表於 2020-2-22 10:04
回復 kingkong_hk ##65 的帖子

好似係, 又好似唔係, 咁则係睇三萬條命赌一鋪, 所以香港人个个都系叫緊三萬.

30000隻9打甲由果陣全比甲由

甲由全比天屎

天屎全比甲由

真係好熱鬧

回復 kingkong_hk ##67 的帖子

你唔駛驚冇份, 好快傳埋比你.

artlo 發表於 2020-2-23 03:58
回復 kingkong_hk ##67 的帖子

你唔駛驚冇份, 好快傳埋比你.

未驚過, 我底抗力強

回復 kingkong_hk ##69 的帖子

咁你就更加要去武漢, 湖北, 洗厕所, 執屍,  為人民服務, 共惨小你唔得.

artlo 發表於 2020-2-23 22:32
回復 kingkong_hk ##69 的帖子

咁你就更加要去武漢, 湖北, 洗厕所, 執屍,  為人民服務, 共惨小你唔得.

抵抗力強唔化表要去

我識整核旦5通又要去幫肥金咩

回復 kingkong_hk ##71 的帖子

核旦 ? 肥仔恩大把專家, 点都輪唔到你, 不过你想被炸到開花, 溝肥仔恩个老婆, 同个妹, 唔係佢身边的女, 包你有意想不到的收獲.

artlo 發表於 2020-2-24 11:26
回復 kingkong_hk ##71 的帖子

核旦 ? 肥仔恩大把專家, 点都輪唔到你, 不过你想被炸到開花, 溝肥仔恩个老婆, 同个妹, 唔係佢身边的女, 包你有意想不到的收獲.

比核旦射4形到爆炸

回復 kingkong_hk ##73 的帖子

明你更加要乃肥仔恩, 当今世上只有佢得咁大威力. 兼可能有美相伴, 死得重形.

artlo 發表於 2020-2-24 11:50
回復 kingkong_hk ##73 的帖子

明你更加要乃肥仔恩, 当今世上只有佢得咁大威力. 兼可能有美相伴, 死得重形.

好, 叫佢射1隻核旦過來, 我係MK等佢

回復 kingkong_hk ##75 的帖子

你真係当肥仔恩流㗎, 射1隻核旦過來MK, 跑馬射蚊鬚, 当自己賓周為大7, 梗你你自己去北寒揾佢, 完成你既遗願.

artlo 發表於 2020-2-24 17:47
回復 kingkong_hk ##75 的帖子

你真係当肥仔恩流㗎, 射1隻核旦過來MK, 跑馬射蚊鬚, 当自己賓周為大7, 梗你你自己去北寒揾佢, 完成你既遗願.

去不寒千5到正

回復 kingkong_hk ##77 的帖子

唔洗千正, 你 send 隻 e 貓俾佢, 表白心渍, 肥仔恩一定会成全你.

artlo 發表於 2020-2-24 17:59
回復 kingkong_hk ##77 的帖子

唔洗千正, 你 send 隻 e 貓俾佢, 表白心渍, 肥仔恩一定会成全你.

係5係[email protected]

回復 kingkong_hk ##79 的帖子

你有有抄錯, 唔到碇.