[俄羅斯] R Katya - 眼大又好淫

名稱: R Katya
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B26643-尖沙咀-美少女-R Katya.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

5'7''氣質俄妹, 35D瘦底兼大波~
樣貌: 90%像AD, 眼大又好淫
身材: 5'7''左右高, 35D波波, 皮膚滑溜
態度: 熱情, 有禮貌
過程: 上網見到新女女唔錯我梗係唔會放過佢啦, 打電話BOOK佢順利, 到達酒店, 入門女女好好笑容, 很有禮貌同我打招呼,
佢打電話報鐘后, 慢慢走過來幫我除衫, 之後服侍我侍浴, 細心還有眼神交流, 女女好鬼熱情沖完涼跟住床上準備作戰,
佢先同我黎個奏樂我就揸住佢個lin頭係咁摸, 佢就大大力吹唔停口, 我又揸又摷, 媽的吹到硬晒,
我就先抱佢上黎坐蓮, 佢個樣好似好HIGH, 幾好反應, 佢下面多水多汁, 轉男上揪插, 狂揸佢對美乳, 一直狂插囡囡係咁呻吟, 就係咁出左..........!!!!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
好吸引!
多謝師兄分享
好靚囡
多謝分享
無限支持
睇到眼甘甘。
very nice figure thanks for sharing
好索
好鬼正
回復 calvincheng ##1 的帖子

thanks for ching sharing
好吸引!多謝師兄分享 !
多謝師兄分享
好吸引好性感

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 10:15