泰妹Aileen空降老尖挑戰情部局長,無國界三通PowerFuck 屌到佢反艇!

名稱: 泰妹Aileen
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B26606-尖沙咀-美少女-泰妹Aileen.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日收到呢條以前比本局長開發過嘅泰妹Aileen嘅Message 佢話去咗第二間公司,仲話自己打做咗兩個核彈頭並且在外食過夜粥學成歸來要同本局長切磋一下咁話喎,咁即係挑本局長機啦!好!上!

再介紹一次,條女25才165高上次英文差今次好少少,淡妝無雞味屬於絲文型加鄰家女孩型,長髮及腰面部皮膚有啲凹凸火山比上次好,全身皮膚好滑零紋身零疤痕,瘦底前軟後硬人做D級核彈頭,屁股有肉有型但偏細,黑的小雲正常鮑魚少皮,屎眼非常窄,人工白虎by本局長所傳授嘅無國界剃刀,笑容滿面態度一流,開戰!

地點係老尖一間精品酒店,大床,房間幾靚,但要女帶你上去,不過電梯位對正pick up spot 非常隱蔽,電梯門一開我馬上衝入去,見佢着住一條超短牛仔熱褲,唔洗講嘢馬上響電梯裏面已經互相抽水,而本局長用手指立即插入佢隻gap到並且將gap水帶過去菊花到再用食指插入菊門,一路雙指扣住振動直到入到房先攞返啲手指出嚟,其間走廊冇人,兩條友好似狗男女咁嘻嘻哈哈,刺激刺激!

入房抽出手指後馬上互相解甲準備水戰,但佢話已經洗乾淨等本局長隨時屌,好,立即原味蕭插入佢口中,蕭技果然精進不少並已經非常接近上級,溫柔及高速吸啜,大量口水可拉絲,並有大啖口水吐上鳩身,深度獨龍但只有本局長專利(佢話喎),可PowerFuck個咀,屌到佢嘔仍然笑容滿面逆來順受。

跟住就先插西with自本水,跟手就吐口水屌屎眼,然後兩洞互相交替並越屌越深,期間佢嘅收音機同閘屎肌都控制得非常好,令到本局長條鳩非常銷魂,同一時間,本局長嘅無國界PowerFuck力量由50%加至70%直到屌到佢動真情,感覺佢開始有啲頂唔順所以本局長就幫佢加啲潤滑油,加完就一路加速至90%令佢進入左瘋狂狀態,最後佢當然頂唔住本局長嘅無國界三通PowerFuck虛曬脫咁爬响床到起唔到身,真係名副其實比本局長 ”屌到反艇”。

總結:今次再屌返呢條女感覺同上一次已經大大不同,首先佢係非常之敬業,為咗取悅男人而加上兩個核彈頭,而技術方面確實精進不少,佢條腰已經冇以前咁硬,坐騎非常有威力,屌佢時反應非常真實,反曬眼咁,優點仍然係妳叫佢做乜都得,可拍攝,有三通,有局長專利毒龍(佢話嘅),叫佢成條脷插曬入屎眼都得,叫佢吐多啲口水亦得,69口爆亦得,最後比多少貼士结算,又係底屌底屌!

PS, 相片在二樓

製作需時,慢慢更新中
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 chilloutboy ##1 的帖子

師兄推薦,必屬極品!!!
師兄好性福!!!

師兄,言下之意係咪可以吊埋佢隻狮狒呀?係就真係抵吊喎!

睇到眼甘甘。

件囡囡真係笑住係局長屌!

強烈支持 局長

really can take video during fxxk?

屌得出色,扑得招積。

多謝你嘅藝術插圖分享

囡囡好白吓

女女好正

多謝分享

有聲有畫

期待實戰相片

師兄推薦,必屬極品!!!

支持局長正相報告!

Thanks for sharing !

非常正👍👍