韓國靚模 好受落,越叫越大聲,聽到水聲唧唧流落張床到,之後主動騎上嚟,迎風擺柳,搖UN恰檔,舒服死了

名稱: 韓國靚模
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B26511-佐敦-兼職女郎-韓國靚模.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

佐敦區出名多囡囡,花多眼亂,隨時走漏眼,剛啱洗樓就比我撞到韓國靚模 剛上班,韓國靚模 相頭合晒我眼緣,唔入閘都對唔住自己細佬。女神韓國靚模 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。拿拿臨笠安全帽入正題,玩男上,擘大佢對腳,盡情出出入入,韓國靚模 好受落,越叫越大聲,聽到水聲唧唧流落張床到,之後主動騎上嚟,迎風擺柳,搖UN恰檔,舒服死了,佢下面有股吸力,啜吓啜吓想啜晒我D精華,最後階段狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,去到高潮頂點,爽到爆漿米青狂噴,休息一陣再陪我去沖身,最後俾家用再閃人,下次必定返食。韓國靚模 嘅功夫確令人回味,吹功了得之餘,仲要西窄多水,姣婆遇著我,都係要搵日食多次啦。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享!

唔錯好正,謝謝分享