[賽後報告] 台灣寶貝按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,緊接漫游全身,不停奶錫勻我身體嘅敏感部位

簽到
名稱: 台灣寶貝
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B23860-深水埗-一樓一-台灣寶貝.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

擁有36D堅挺真波,天然真波,招呼周到,態度好好,砌得又玩得,梗會要搵台灣寶貝。見到台灣寶貝真人真係好靚女,女人嚟講佢算幾高,對波唔使講,迫爆感強勁,熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢,台灣寶貝比我攪到要呻吟吓,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,乾身上床,趴係度比台灣寶貝按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,緊接漫游全身,不停奶錫勻我身體嘅敏感部位,舔袋袋吸旦,瘋狂揸大波手感一流,好好揉摸,真係令我愛不釋,見佢好似上左電咁,追住細佬又啜又奶又含,非常有節奏,環保吹奏,淫眼電力十足,一陣功夫吹到碌野又粗又硬,埋牙笠袋轉身男上,我一下下的抽插,佢叫到出聲要我大力D,入D,好托住對腳,掛上肩膀,吓吓唔留力,盡情抽插,佢肉緊時我興奮,佢洞口好濕,D水流落張床度,真係天生淫蕩,西水都多過人,再來騎上來喪搖猛騎,36D豪乳上下左右搖擺,西水長流,表情豐富,跟住喺床上反轉囡囡來個後插,大力爆到佢水花四濺,一床都係西水,滴到我春袋都濕埋,成條鳩入到盡,小小動作已經令台灣寶貝瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,台灣寶貝咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!
回復 on6dog ##1 的帖子

nice, thanks
多謝師兄分享
火辣身材
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享!
多謝ching分享
多謝師兄分享
好靚囡