混血Jessica ,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯

名稱: 混血Jessica
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B24457-太子-兼職女郎-混血Jessica.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想食太子混血Jessica 好耐,前兩日喺太子區洗吓樓,呢區囡囡真係多,但始終最吸引嘅心頭好都係混血Jessica ,新女混血Jessica 樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。開口鯨吞我肉棒,脷尖更不斷撩撥添加深喉,吹得太激烈,搞到我大叫頂唔順,搞到我慶合合,呢個時候帶套最好時機,上套先來個女女主動騎上來,騎乘時速度一流,快上快落,騎功了得,騎至佢波濤起伏,到差唔多啦,傳教士式屌混血Jessica ,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,仲有反轉囡囡,對正豐滿又圓滑嘅籮友,成條鳩隊到盡,抽出再大大力逼入去,啪啪啪,一路拍打一路插,唔理咁多啦,腦海一片空白,一唔忍住一路向前衝,屌多幾百激,真係頂唔撚順,鳩吐白泡爆射收皮。同混血Jessica 做愛真係好滿意,事後浴做足,有講有笑,服務態度好好,臨走仲好熱情,值得返食。
回復 麻辣佬 ##1 的帖子
$ ?% ]8 p* K% [# y& n5 C
4 S' H% Y6 ~$ A$ p9 j0 F  W0 Inice, thanks !!!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

好吸引!

多謝師兄分享

非常標緻