韓國小桃源 吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火

名稱: 韓國小桃源
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B23984-太子-兼職女郎-韓國小桃源.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

欲窮千里慾,更洗一層樓,前排有位師兄回報話喺太子食到件好野,個艷名叫韓國小桃源 ,樣靚好吸引,絕對係我柸茶啦,巴打仲話服務有番咁上下添,一於預約無失拖,靚女韓國小桃源 樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,36D大乳牛,漲扑扑,愛波之人絕對無嘢好講,加上眼大大水汪汪,好精靈充滿電力,電到我暈得一陣陣。大家一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,洗白白,眼見囡囡深深事業線,極品美乳,堅挺兼鮮嫩,令麻甩佬我心動,大家互摸身體,用美乳幫我上擦擦、下擦擦,又來大波煎腸,緊接冰火水簫,令我心身興奮。床上服務,呀女舌功好利害,將我全身啜個痛快&HIGH,爽到無朋友,之後當然要執番劑,佢慢慢錫完上下身後,繼續重點吹蕭,好好享受佢嘅蕭技,韓國小桃源 吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅。忍唔住即時披甲上陣,男上,屌緊過程中,韓國小桃源 經常自摸,有晒眼神交流,西窄水多,佢妹妹夾到我碌撚實一實,叫得好憂怨好銷魂,細佬差D走火,再轉捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,差唔多啦,怒漢推車,籮友咁有肉,我一路向前推,佢就向後撞,真係推到啪啪聲,佢個波仲係咁揈,視覺上好養眼,盡插一輪後先推爆,精液射清,爽撚到爆,屌得咁撚過癮,韓國小桃源 梗係會係下次返桌目標啦。
回復 把妹達人 ##1 的帖子
/ P" G& A# g! s! w
: e+ K. U  L" h3 nnice, thanks !!!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

好吸引!

多謝師兄分享

天生性愛狂