豪乳菁菁 波大樣靚

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

試左呢個菁菁系好野所以介紹捭師兄弟,見菁菁有腰有波有籮,迷人的曲線起伏有致,豪乳真波好渣好啜性感到爆。服務好技術掂,對人熱情大方溫柔又體貼,見到佢千嬌百媚果個靚樣令我有曬衝動,細佬都興奮到搭起個帳篷,忍唔住攬埋佢弫住對大波係緊搓揉一番,好過引,爽到佢飄飄欲仙幫手除衫一起沖涼,洗白白含住碌嘢係緊水中吹奏,吹技好得,深淺快慢吹到雪雪聲,細佬興奮到粗硬無比,爽能到我差啲出事,唔忍住拿拿叫停。快手快腳抹幹身上床食手骨,佢按摩上嚟都幾好好水,叫佢按下個屎怱佢都照做,突然間由背到屎怱有電流嘅感覺,原來係佢係我個背上面磨漫遊,就用手係咁R 跟住問我轉身好唔好,當然話好, 轉左身之後,佢就錫勻哂我上半身,雙手係咁玩我啷啷 玩玩下佢問我有冇興趣俾佢吹下,佢話好吹得,從兩邊耳子開始,一路漱啜到咪咪肚臍蛋底,痕痕哋好能銷魂,正呀!爽到我欲火攻心,我興奮叫佢69吹奏,囡囡口技一流,深喉快慢,真係令我爽到震,好難頂,一陣功夫俾佢吹到我差啲興奮到爆漿…!上套佢直接坐上嚟,上面搖得狂野,大上大落,見佢咁落力,我就係咁頂返佢,換男上,一入小穴就feel到好窄,好一個窄鮑,正,插一陣佢細妹已好濕潤,突然細佬感覺到緊迫,小弟我又玩換位搞耐啲,舉高雙腳屌插,隧道短窄,好易頂到盡,堅持唔到幾分鐘就射LUN左,事後仲攞紙巾幫手清潔細佬,休息片刻再次服侍我去待浴
回复 咖喱仔B ##1 的帖子

辛苦師兄嘅探險報告
有機會我會試下
回復 咖喱仔B ##1 的帖子

人靚波大服務掂。
好靚囡
多謝分享
無限支持
回復 咖喱仔B ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝分享!
等你報告