混血Jessica 嘅叫床聲愈叫愈響,直情興奮到用雙手捉實我手臂,面紅耳赤,係時候玩轉女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實

名稱: 混血Jessica
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B24457-太子-兼職女郎-混血Jessica.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同舊同學食完晚飯,時間尚早,梗係去太子洗吓樓,睇吓有乜甜品食啦,按鐘入閘,混血Jessica 望住我嬌媚一笑,真係引人入性,樣貌美艷,身材有腰有波,天然大乳,手感軟熟有彈性,渾圓嘅美籮,我都有曬衝動,囡囡鬼咁心急,拿拿臨幫我寬衣解帶,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天。主動攬埋我處,又奶又錫又啜,摩打脷由上而下,啜勻全身,工作室剎那間變得興高采烈,環保吹奏,好鬼投入,刺激地吹到雪雪聲, 吹到細佬硬晒,拿拿聲到我主動男上,分開囡囡對腳,快慢有序咁抽送,令混血Jessica 嘅叫床聲愈叫愈響,直情興奮到用雙手捉實我手臂,面紅耳赤,係時候玩轉女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,最後梗係喺床上反轉囡囡來個後插,大力爆到佢水花四濺,一床都係西水,滴到我春袋都濕埋,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。混血Jessica 絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
多謝通知。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享!

引人入性

多謝師兄分享

回復 肥撸撸 ##1 的帖子
3 k/ U3 A& i1 G7 U; B8 V
# i" H! t; @* x% @: S) B7 y好東西

混血真係正