[囡囡推介] MSM女皇45寸長美腿,大波夾腸,深喉環保吹奏好有AV feel,吊得,玩得,吹爆又得女友Feel, 幼腰靚股,sexy又風騷,爽爆正呀!

簽到
名稱: msm女皇
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B26636-深水埗-一樓一-msm女皇.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港玩SM梗係要搵深水埗MSM女皇姣婆啦,睇番佢之前既報, 啲身材真係超級正,仲要有SM女皇+角色扮演服務今次一於去搵佢玩下角色扮演,叫佢扮演空姐俾我吊,開門見到真人,嘩!眼前美好一亮靚女氣質,火辣美人,又帶點高貴,46吋美腿,S型身段,段段美感足,姣婆 一d都唔肥,但係對波勁有肉感,睇到我口水都流埋同佢傾傾講講,風趣笑談一陣,忍唔住手多多去摸佢個大波,手感好好,白滑又彈手,跟住主動咁幫我除衫褲,仲有意無意咁摸我細佬,侍我沖涼,衝的干乾淨淨就一齊出去再玩過!出到去姣婆化身空姐,深V前扣式短袖上衣,超短短裙,空姐帽子,佢好快投入角色之中,我就幻想系佢既乘客,佢扶我去床上坐低,仲好猴禽咁挑逗我,撫摸我全身,卒我鳩頭,捏揉棍身,令到我渾身火熱,慾火焚身咁,好難頂,好難頂,我即刻將佢反轉狗仔式,掀開佢既短裙一鳩插入個西度,佢呀呀呀咁叫,反應好好,條鮑魚緊窄多水多汁男上,係我要求,因為我想睇住佢既空姐樣黎吊,入去時反應唔錯,面紅嬌喘,緊閉性感嘴唇,唔怕假,入戲十分逼真,仲話空姐就係要服侍好乘客,我亦不認輸,將佢雙長美腿放上膊頭,砌到佢雙眼反白,再加速啪啪聲大力抽插,比個陰道吸住左,好爽,幾憶千孫送曬比佢!
tmp-blie-edit-aa907826-21b6-4d56-be9f-c58809a2258d_mh1581910650836.jpg
tmp-blie-edit-64848b72-9b44-4dc0-82a4-09e39af01186_mh1581910611927.jpg
多謝師兄分享
多謝師兄分享
好正呀!
張相好令,是真人嗎?
多謝你嘅藝術插圖分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
好吸引
真係好想快啲去嘆吓