☀☀【新囡駕到】☀斯文大方☀❀嫩口純兒❀

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

嫩口純兒   
後靚女,服務認真仔細,態度又好,大家千祈唔好錯過呢個機會啦!優惠大酬賓
基本服務:  水蕭,波推,漫遊,環保吹,啪啪啪,
增值服務  : (   
毒龍 事後簫 深喉  口爆   )   

請在報鐘前先同囡囡商討好或者打電話俾我地查詢啦!
只有你想不到的惊喜.仲唔快D打电话比我地?
超強服務 千呼萬喚使出來 美女佳麗 等待著您的光臨!

http://mo.nightlife141.com/zh/8622/%E6%BE%B3%E9%96%80-%E9%85%92%E5%BA%97%E9%A0%90%E7%B4%84-%E9%A0%90%E7%B4%84%E4%BC%B4%E9%81%8A-%E5%AB%A9%E5%8F%A3%E7%B4%94%E5%85%92

登錄/註冊後可看大圖

仲唔即刻打嚟預約或查詢?心動不如行動 GO GO GO~
營業時間:中午11點至凌晨
溫馨提示︰各位貴賓們如想瞭解囡囡其他娛樂服務,請在預約時諮詢!囡囡會當住各位
貴賓面前拆開一次性毛巾給靚仔們使用,多謝支持
多謝分享!
好靚囡
多謝分享
無限支持
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 23:49