[搵囡心得] 耶加達VS 胡志明。印尼妹 vs 越南妹

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

先分享個人的一些夜生活經驗,然後希望大家再分享。
2006-2010年 泰國
2010-2013年 越南
2014-2015年 泰國 越來越垃圾
2016-2019年 越南
最近打算到耶加達,大概7-9年沒到了,當時覺得交通好亂,到那都要打車,交通諸塞,所以沒去了。隨著越南越玩越貴,打算再到耶加達,而且越南女這時候似乎怕華人。
[youtubeHD=500,300]Qay1oWqv2NI[/youtubeHD]

耶加達VS 胡志明
-揾女平40%
-地鐵開通了
-酒店選擇也比較多
-好少hostess bar

印尼妹 vs 越南妹
-皮膚比較黑
-態度比越南妹可愛真誠
-身材樣貌不如越南妹
-夜場女較年輕
-------------------------
本人識基本印尼話,比較喜歡玩包夜陪游,所以女女的態度對我來説比較重要。加上印尼便宜好多,可以把省下的錢揾高素質美女
越食越遠...點解越南會怕華人~?
回復 bkkgal ##1 的帖子

多謝師兄分享!
最近都有二位朋友去左印尼玩, 其中一位朋友糸精通越語在越南搵女系無難度。據佢哋分享個經驗印尼女價錢比越南平好多,正如師兄講,印尼妹無越南妹靚, 但服務態度好及比較真誠冇越南妹咁古惑. 暫時有啲 心旭旭 但係仲未有行動因為始終太遠啦.

多谢師兄分享, 請問包夜要幾點後同埋收費如何?師兄識印尼話, 玩上来有优勢及互動.

印尼可能相對遠,英文又不能溝通, 客相對少,所以相對热情. 印尼妹唯一唔好, 就系街生常識不夠, 不時会碰到下體有嗅味.

顺便回二楼
如果不缺钱,胡志明的確實美女多又適合東方人口味, 而且少挑客情况.涂山有拒接中國人系真.幾個原因
第一, 部份人本質不喜歡中国人
第二, 中國人太多, 樹大有枯技,有D人又無品
第三, D師兄日日搞, 難出野,人地大把客源, 唔憂做
涂山靓女唔多, 好小小又冇服務, 仲有D女一日比人輪二三十次, 普遍下面會痛, 感覺玩輪姦. 整体胡志明好D,一分錢一分貨

補充小小
印尼妹很多不環保吹, 就算有,吹功一般. 至於點解有人話性價比高, 是雙飛平, 但一定要揾同組既女. 但如果單飛, 加埋5-10萬小费,也不算特别平

要飛咁遠,機票贵,時間長丶冇景点等都系小小缺陷, 如果两三日還可以, 一星期真系有D無聊

Jakarta vs HCM 平 40%?  用乜嘢比較先?要apple-to-apple 喎!
manmannew 發表於 2020-2-18 12:50

Jakarta vs HCM 平 40%?  用乜嘢比較先?要apple-to-apple 喎!

當然apple vs apple.
好像按摩院,jakarta 90分鐘,胡志民明60分鐘。jakarta價格比HCM平好多。
wyman0083 發表於 2020-2-18 01:04
越食越遠...點解越南會怕華人~?

http://141hongkong.com/thread-2284919-1-1.html我有好多越南歡場朋友。有些不去上班了,有些看到亞洲人不上前,尤其華人。他們勸我這段時間最好不要到酒吧
pingnap 發表於 2020-2-18 10:29
多谢師兄分享, 請問包夜要幾點後同埋收費如何?師兄識印尼話, 玩上来有优勢及互動.

印尼可能相對遠,英文又 ...

我仲未去, 網上資料顯示一般spa女都可以包夜。大概美金80-130
bkkgal 發表於 2020-2-18 13:54
當然apple vs apple.
好像按摩院,jakarta 90分鐘,胡志民明60分鐘。jakarta價格比HCM平好多。

其實按摩院都有平有貴, 例如胡志明市:

日本街大概 2.4 M - around HKD 800
Queen Bee 大概 1.4 M - around HKD 467
(以上兩間質素都唔算差)

如果你話印尼平40%,  咁個range大概 HKD 300 - 500?
回復 pingnap ##6 的帖子

補充小小
印尼妹很多不環保吹, 就算有,吹功一般. 至於點解有人話性價比高, 是雙飛平, 但一定要揾同組既女. 但如果單飛, 加埋5-10萬小费,也不算特别平

要飛咁遠,機票贵,時間長丶冇景点等都系小小缺陷, 如果两三日還可以, 一星期真系有D無聊

Unquote

師兄完全講中曬!!  即使囡囡係平, 計埋機票 , 冇景點,  質素差, 等等因素 我自己就覺得印尼唔係咁吸引!

當你四日三夜 short trip, 幫襯4~5次, 每Q慳3~4百HKD, 扣返機票, 其實相差就唔係好遠啦!

印尼妹無甘令

多謝師兄分享
bkkgal 發表於 2020-2-18 14:00
我仲未去, 網上資料顯示一般spa女都可以包夜。大概美金80-130

耶加達spa真系唔多見, 按摩地方也不多, 系travel hotel附近見到有一间,小弟只去過本地人酒吧同酒店果D.

不過巴厘岛有D按摩店有鬼鼠機系真, 但價錢唔平

感谢分享,耶加達and 胡志明, which one is better
謝謝分享

多謝分享
泗水有推介嗎準備去
800一Q越南妹……重要坐飛機去
以前越南就叫平靚平,坐飛機去都有價值……宜家……吓

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 11:14