住家菜中韓混血一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好

名稱: 住家菜中韓混血
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B26752-太子-兼職女郎-住家菜中韓混血.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人比人就比死人,要食好野就咪幻想太多,洗啱就入,要求多多比人入咗先,就真係傻仔啦,上星期去太子洗樓,見到靚女住家菜中韓混血 大門掛住請按鐘,二話不說就按鐘,仲要見到係真人,當然入閘開心吓啦,一開門;住家菜中韓混血 丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,上套先來個由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,到差唔多啦,女上佢對36D大波係我面前左浪右浪,條腰扭到七彩,表現出靈巧嘅床上技術,感染我激起內心嘅慾望,仲有反轉囡囡,對正豐滿又圓滑嘅籮友,成條鳩隊到盡,抽出再大大力逼入去,啪啪啪,一路拍打一路插,唔理咁多啦,腦海一片空白,一唔忍住一路向前衝,屌多幾百激,真係頂唔撚順,鳩吐白泡爆射收皮。同住家菜中韓混血 做愛真係好滿意,事後浴做足,有講有笑,服務態度好好,臨走仲好熱情,值得返食。
好正呀!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

又白又滑又大波