夢婷在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏

名稱: 夢婷
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B26510-佐敦-兼職女郎-夢婷.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐無出來搵囡囡啦,今期老友大力推介佐敦夢婷比我,梗係要試吓掂唔掂啦,原來真係我柸茶,床上功夫仲好真好有feel,完全可以令我沉船咁滯,囡囡服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,有波有籮,皮膚白滑,索到啪啪聲,好有明星相,揸落囡囡對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,侍浴服務做得好足,細心洗前洗後洗細佬,車底屎眼洗得好乾淨,大波夾腸,冰火水中簫,屬高級吹奏組,一面吹時對淫眼仲識望住我放電,十足比AV女優服侍緊咁,之後上床按摩,開背有功架,先由頸部開始按,由上至下,穴位唔錯,力水足,感覺到佢嘅力度可以滲透到我酸緊位置,所以我覺得都ok,到推油,手掌手掙並用,認真又用力,慢慢深入推進,幫我解決腰酸背痛,囡囡在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏,時慢時快,用盡招式折磨我,爐火純青嘅口技,咁撚享受,拿拿聲叫停立即幫我帶套,女上狂坐我一輪,夢婷發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,再來正面大力衝擊百幾野,爽到淫聲連天,最後轉推車仔進攻,條腰呈現出驚人弧度,搞到我血脈沸騰,我抽送得越快越有勁,撞擊聲越來越嚮,最後狂衝猛攻,囡囡收晒陰肌,都敵唔住我支金剛捧,終於打個冷振,爆破成功,將幾億精兵發射晒。夢婷絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
好正呀!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

好有feel