[民生話題] 回想過去大半年與今次疫情的關係

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##61 的帖子

年輕人, 你除了行山, 跳海, 有幾多时間会同大妈短兵相接 ? 大妈既殺傷力, 唔講得笑.

今次政府做唔到嘢是事實,難以想像冇事的年代會有幾hea

97前我們無依靠紅太陽非常好景,97後依靠紅太陽年年差而家連大瘟疫送上.唔愛黨,唔代表要陪黨死.

artlo 發表於 2020-2-28 20:48
回復 kingkong_hk ##61 的帖子

年輕人, 你除了行山, 跳海, 有幾多时間会同大妈短兵相接 ? 大妈既殺傷力, 唔講得笑.

雞本上冇時間理D大媽

回復 kingkong_hk ##65 的帖子

你未夠鐘姐, 遲吓你係廢老一件, 的终援味又係入晒大妈个代

artlo 發表於 2020-2-29 17:02
回復 kingkong_hk ##65 的帖子

你未夠鐘姐, 遲吓你係廢老一件, 的终援味又係入晒大妈个代

D呀8安9姐

1個老婆已經夠煩啦

自己1條冷刀5G幾士油

回復 kingkong_hk ##67 的帖子

年輕人, 你未到啶, 尚未有看破世情的心態, 麻甩佬對異性慾求永無止境, 枕边人可以共渡时艱不多, 尤其是今天女性, 可以無色無臭幾十年夫妻係稀有動物, 有都变成老熊婆, 所以大妈一定有佢地存在價值, 係班廢老心目中重係受保護動物, 唔信 ? 慢慢睇吓.

artlo 發表於 2020-3-1 00:42
回復 kingkong_hk ##67 的帖子

年輕人, 你未到啶, 尚未有看破世情的心態, 麻甩佬對異性慾求永無止境, 枕边 ...

佢地要安9都左子5到佢

回復 kingkong_hk ##69 的帖子

甘咪系囉, 所以大妈食正條水, 长揾長有, 吹漲.

artlo 發表於 2020-3-2 13:21
回復 kingkong_hk ##69 的帖子

甘咪系囉, 所以大妈食正條水, 长揾長有, 吹漲.

大媽長搵長有佢地好野囉

姦我咩樹

回復 kingkong_hk ##71 的帖子

都唔可以話唔姦你樹, 你都係蔴甩佬, 除非你係机既.

artlo 發表於 2020-3-2 19:43
回復 kingkong_hk ##71 的帖子

都唔可以話唔姦你樹, 你都係蔴甩佬, 除非你係机既.

機5比中2大媽架咩?

回復 kingkong_hk ##73 的帖子

绝對可以, 个人性僻好係無限的, 只要對他人或社会冇構成公衆滋擾問题, who cares ?

artlo 發表於 2020-3-3 23:01
回復 kingkong_hk ##73 的帖子

绝對可以, 个人性僻好係無限的, 只要對他人或社会冇構成公衆滋擾問题, who cares ?

咁咪係囉

D呀8安9關人旦字

回復 kingkong_hk ##75 的帖子

咁又唔係咁講, 如果D呀8奉獻俾大妈既係自己真金白银, 就無話可說, 最令香港人不满係D呀8将政府(香港纳税人)的老人金直接放入大妈口袋.

artlo 發表於 2020-3-4 20:06
回復 kingkong_hk ##75 的帖子

咁又唔係咁講, 如果D呀8奉獻俾大妈既係自己真金白银, 就無話可說, 最令香港 ...

D錢到左呀8手就熟魚呀8啦

咁刀睇5開

回復 kingkong_hk ##77 的帖子

理論上係, 不过有的人观点與角度, 係绝不沉常.

artlo 發表於 2020-3-5 07:05
回復 kingkong_hk ##77 的帖子

理論上係, 不过有的人观点與角度, 係绝不沉常.

例如你螺左正苦1雞野用來買煙

我同你講D錢我刀有粉比, 唔比你買煙咩

回復 kingkong_hk ##79 的帖子

所以每一个人對眼前既野睇法唔同, 很難用个人想法去代入正或付, 不过全香港人熱切奇代係, 你契媽同班共狗奴才, 黑警武肺死全家.