[雜交/多P/換妻(自組派對)] 有冇bi老公同老婆浸bi單男玩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想試下插住人地老婆同時比個老公屌,; C! q. ~  D' `
或者老公屌自己老婆果陣我瀨閪含撚
我食過幾次燒鵝飯,都想試下師兄你講嗰碟雞鴨飯一啖鮑魚一啖臘肉腸。。。正
聽落又幾過引喎!
有趣( Q, c+ n2 a/ l5 H% I
我都想搵
睇片看過,有機會真的想試
我好鍾意咁玩
係。。特別係當條仔射咗之後,比我係咁屌佢屁股屌到佢好快咁係我女友肚裏面硬番晒又射過。。成晚唔停咁要佢射到啫啫痛。。之後仲要比我女友含到佢又酸又軟係咁叫投降。。。好有SM feel..
回復 template ##1 的帖子
: q* A3 U: O: G% {# v7 }! d6 q4 E: n! t* \4 x  j% M! k8 y3 _, Y3 O
我都想玩。
slave_11111 發表於 2020-4-16 18:10
/ f2 z( R" n3 u4 ~$ ^8 q7 y係。。特別係當條仔射咗之後,比我係咁屌佢屁股屌到佢好快咁係我女友肚裏面硬番晒又射過。。成晚唔停咁要佢射到啫啫痛。。之後仲要比我女友含到佢又酸又軟係咁叫投降。。。好有SM feel..
( q" R* ~$ R" n# B5 _2 Y- j
即係你屌個男人
3 `: p% C  G6 y. l: [/ G9 F& g2 Y9 ?- S1 b同時個男人又屌緊你條女?
dixmos 發表於 2020-4-19 15:58 ) r  b/ a" j6 \
即係你屌個男人2 S$ n0 Z6 o. r5 R7 r+ K7 U$ w
同時個男人又屌緊你條女?

?0 V' z0 `, v係。。
Im bi , can join
slave_11111 發表於 2020-4-20 00:27
. V5 s9 m, D: X, Z3 K3 \& E  L係。。
4 p$ {/ Q; ?+ s( p
好想玩,我可以任你插
I am bi like to join, pls pm.
- a$ ^" T& |6 Y; b+ _5 B1 j/ _$ X% R. E! m8 b/ b4 U" s: Y0 ]
Hihi, nice to meet you, my v7. Samsamsam8001😁
我係bi,line hkmfm ,可以玩得很放

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 15:28